Febr. 21. volt a peteérés. A ciklus rendszertelen. Mikor teszteljek? Mai negatív ellenére lehetek babás?
Figyelt kérdés
2008. márc. 4. 08:50
1/5 anonim válasza:
mai-ellenére lehetek babás? Ez mit akar jelenteni?
2/5 anonim válasza:
okés így már értem. Nos ha 21-én volt pé-d, akkor nagy valószínűséggel onnan kellene 14 napot számolnod, ami azt jelenti, hogy 5. vagy 6-án kellene megjönnie. ha kimarad akkor tesztelj.
3/5 anonim válasza:
voltál már dokinál ha a ciklusod rendszertelen?bocsi hogy visszakérdezem,csak kiváncsi lennék. és mennyi ideje probálkoztok?
4/5 anonim válasza:
most akkor te már csináltál tesztet,és negativ lett? voltál már dokinál a ciklusod miatt?
5/5 A kérdező kommentje:
10 hónapja sincs hogy szültem.A 6 hetes vizsgálat után 3hóig szedtem fog.gátlót.Egy hónap szünet,azóta próbálkozunk.November óta van mensi.Voltam dokinál, aki azt mondta, ez még belefér.Okt óta teherbe eshettem volna,de még nemsikerült.Nagyon szertném ha nem lenne 2 évnél több a két baba között, erre pedig csak néhány hónapunk maradt.Ezért is nem védekeztünk tovább.
2008. márc. 4. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!