Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hetes volt a babátok,...

Hány hetes volt a babátok, amikor elkezdtetek beszélni hozzá?

Figyelt kérdés
Én viszonylag hamar elkezdtem, de nem tudatosan, hanem inkább olyan, mintha közvetíteném neki néha a kinti eseményeket. De kissé olyan érzésem van, mintha magamban beszélnék :-)
2009. ápr. 10. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
születése óta :)
2009. ápr. 10. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem hetes, hanem egy órás mondjuk. Teljesen normális, hogy beszélsz hozzá. Egyrészről sokkal több mindent ért mint gondolnánk, másrészt mitől tanulna meg beszélni, ha nem beszélsz neki?
 3/6 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok. Véletlenül írtam ide, remélem senkit nem bántottam meg a kérdésemmel! Majd felírom a jó helyre is, de ha valaki tud, azért válaszoljon! Köszi!
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, ő még nem született meg, hanem pocaklakó. :-)
2009. ápr. 10. 11:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is beszéltem hozzá már akkor amikor még nem is volt orvosi bizonyíték vagy teszt egyszerűen csak éreztem,hogy odabent van!Nem hülyeség mert így te is könnyebben hozzá szoksz a gondolathoz,hogy nem vagy egyedül és bár biztosan vannak akik nem értenek velem egyet de szerintem az érzelmeket veszik a babák már az anya hasában is és ha beszélsz hozzá attól te nyugodt vagy és ha te nyugodt vagy akkor a baba is jól érzi magát!Ez a baba-mama kapcsolat ami a megfoganáskor kezdődik!
2009. ápr. 10. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is beszéltem hozzá, mikor úgy gondoltam, hogy esetleg már ott fejlődhet bennem, minden hónapban, hogy maradjon velem. Eddig még nem estem teherbe, de hátha pl. ezen is múlik :)
2009. ápr. 10. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!