Keddre nem vártam és ma megjött. Vannak 3-4 cm nagyságú
darabok a menzimben, lehet hogy volt baba?
Figyelt kérdés
Ezek a darabok hasonlóak, mint pékor a nyúlós nyák, csak egy kicsit szilárdabbak. Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, csak most valamiért elment?
2009. ápr. 10. 10:45
1/8 anonim válasza:
Elképzelhető. De ezen ne rágódj! Ha nem jó helyen tapadt meg, vagy nem tapadt meg - annak oka van. Ennek így kellett lennie.
Csak előre nézz és próbálkozzatok tovább! Legközelebb sikerülni fog!
2009. ápr. 10. 10:51
2/8 anonim válasza:
Van egy olyan feltételezés, hogy a késve érkező menstruációk egy része nagyon korai spontán vetélés. Igazából sosem tudjuk, hogy biztosan így van-e , mert ennyire korai terhességet nem lehet orvosilag bizonyítani. Az ilyenkor jelentkező vérzés nem igazán tér el a szokásostól, esetleg a mennyisége egy picit több lehet, de ez sem feltétlen van így. A vérzésben megjelenő darabok szerintem a méhnyálkahártya darabkái, és ez teljesen normális jelenség.
2009. ápr. 10. 10:53
3/8 anonim válasza:
Ó te szegény. Én is keddre nem várom. A darabos mensi nem jelent feltétlenül vetélést, nekem régebben mindig nagyon darabos volt.
2009. ápr. 10. 10:56
4/8 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat! Csak az vígasztal, ha tényleg rossz helyen volt, akkor így jobb, mintha később lett volna valami gond! Az se nincs kizárva, hogy azok a darabok tényleg a nyálkahártya darabjai!
Utolsónak, te lehet, hogy 14.-ére gondoltad, hogy nem vártam, de nem, 7.-ére nem vártam.
2009. ápr. 10. 11:02
5/8 anonim válasza:
Ja, bocsi. Akkor késett pár napot. Hát úgy még rosszabb, mert gondolom már reménykedtél. Nekem volt úgy egyszer hogy soha nem tapasztalt görcsökkel jött meg, el is ájultam, és a doki azt mondta hogy spontán vetélésem lehetett. Neked nem voltak nagy fájdalmaid?
2009. ápr. 10. 11:15
6/8 anonim válasza:
Szia nekem most a héten jött meg Kedden 6 nap késés után első nap nem is volt semi gondom,de a második nap reggelén arra keltem föl hogy majd szét szakad a méhem nagyon erős görcseim voltak kimentem pisilni mikor kihúztam a tampont egy 5×5 centis hártya szerűség volt rajta és már ez nem is az első eset volt kb:már 3-szor előfordult amióta probálkozunk a 14 hónap alatt.
2009. ápr. 10. 15:22
7/8 A kérdező kommentje:
Nem voltak különösebb fájdalmaim, volt ennél már sokkal rosszabb is, amikor a földön fetrengtem, hideg rázott és már a görcsoldó sem segített. Ezt most nagyon jól viselem, ami a fájdalmat illeti, a lelki oldaláról inkább ne beszéljünk! 1-2 alkalommal volt, hogy jobban fájt, de nem vészes!
Kedves utolsó válaszoló! Nagyon sajnálom, hogy Ti is így küszködtök a babáért! Neked már volt teszted is? Én vasárnap szerettem volna teszelni, ez lett volna a férjemnek a húsvéti ajándék!
Kívánok mindenkinek mielőbbi babásodást!
2009. ápr. 10. 16:14
8/8 anonim válasza:
Szia a 15:22-es vagyok egy nagyon-nagyon halvány pozítiv de nem tudom hogy terhes voltam e vagy nem, mert kb:20 perc múlva jelent meg a második csík.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!