Inszem. Után vagyok 1 héttel: Ma kezdett el fájni a mellem, és pár napja mensi érzésem van. Délutánonként jókat alszom, a dokim is azt mondta pihenjek. Ez már jelenthet jót?
Figyelt kérdés
Első próbálkozásunk, reméljük az utolsó is.2009. ápr. 9. 19:59
13/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen, azóta majdnem 6 hetes kismama vagyok, Már hánytam is!:) A hasam még mindig fáj, úgy mint inszem után sokáig, de az orvos szerint ez nem baj. kívánom nektek is!
2009. máj. 28. 19:28
14/20 anonim válasza:
Szia!Tiszta szívből GRATULÁLOK!!!!!!
Vigyázz magatokra!Kellemes pocakosodást kívánok!!
15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Azóta kiderült, hogy ikreket várok!!!:))
2009. jún. 6. 11:06
16/20 anonim válasza:
Szia!Akkor duplán is GRATULÁLOK!!:)
17/20 anonim válasza:
én is megyek a nyáron inszmre, de jo lenne ha nekem is össze jönne. gratulálok neked:) miért kellett az inszem? sperma baj volt? nálunk az van..
18/20 A kérdező kommentje:
az is, igen, lassú volt a mozgás. Nekem nem volt peteérésem. De jól reagáltam a kezelésre és hamar lett.:)
2009. jún. 9. 17:10
19/20 anonim válasza:
szia én vagyok a spermás:9 nálunk kevés a szám, jo mozgás peteérésem van, engem is érdekel az inszem mert már 29. honapja probálkozunk.. de itt kell hozzá átjárhatosági mütét.
örülök hogy neked összejött:)
20/20 anonim válasza:
Sziasztok!Utolsó válaszoló!Igen kell átjárhatósági!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!