Menjek dolgozni vagy otthon pihenjek?
Halvány pozitív teszt, doki azt mondta ,ebből még bármi lehet. 3 éve várjuk a csodát.
Ja és persze a munkahelzem problémázna, ha nem mennék.
Ha nem érzed jól magad, vagy van valami barnás vagy hasonló folyásod, akkor mindenképp pihenj otthon, nehogy véletlenül baj legyen! Főleg, hogy ilyen sokáig nem jött össze a baba.
Amúgy gratulálok! Ha halvány pozitív a teszt, akkor kisbabát vársz! Remélem, nekem nem kell 3 évig várnom rá...félek.
Nincs semmi folyásom, csak a doki mondta, h magasabb kellene legyen a hcg ilyenkor, tehát kicsit nagyobb az esély arra, hogy a baba nem fejlődik tovább. De reméljük, minden rendben lesz :) Másrészt meg 3 éve most került először elérhető közelségbe a baba, azért is vagyok bizonytalan.
A munkahelyemen nem is az a baj, h fizikai munka lenne, hanem hogy könnyen összeszedhetek valami nyavalyát.
Hát ezek után inkább a pihenést javaslom én is.Amugy első voltam.
Vigyázz magatokra.
Minden jót.
Nálam úgy alakult, hogy pont nem dolgoztam, amikor teherbeestem, így otthon is maradtam az első naptól kezdve, annyira nem volt fontos, hogy dolgozzak. Őszintén szólva, örülök ennek. Több időm van az itthoni teendőkre, magamra, a pihenésre, stb.
Közösség ide vagy oda, de tényleg egész nap emberekkel vagy egy légtérbe összezárva, sokan betegszabit sem vesznek ki, ha betegek. A tesóm így kapta el az influenzát várandósan, sajnos, neki dolgoznia kellett. Azt mondta így utólag, ha tudja ezeket akkor, nem dolgozott volna, elmegy egyből, amikor megtudja, hogy terhes. Hozzá kell tenni, hogy igazi zsarnok volt a főnöke.
Ha megteheted, hogy otthon maradsz, szerintem jó dolog.
Én két évet vártam a babára, és lombikos voltam. A lombik után otthon voltam két hétig, majd úgy döntöttünk, még pár hétig otthon maradok. A 6. héten vérezni kezdtem, pont aznap, amikor beszaladtam valamiért a munkahelyemre. Bár szerintem nem volt összefüggés, de a vérzésre való tekintettel azonnal kiírtak, és végig táppénzen voltam, a dokim javaslatára.
Én bíztam az orvosomban, így nem volt kérdéses, hogy csücsülök szépen otthon.
Egészséges kislányom született, és ez a lényeg. Neked is egy szép egészséges babát kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!