Magas TSH szinttel semmi esély a babára?
Nekem 2,4 volt a TSH de nem azért nem estem teherbe, hanem mert elzáródott mindkét petevezetőm.
Azóta már babás vagyok.
Szóval ha csak a tsh- nézik és azt gyógyszerezik akkor még most sem történt volna semmi.
A férjed vizsgálták már?
Szerintem keress fel egy meddőségi szakrendelőt, és egy endokrinológust. Saját bőrömön tapasztaltam, hogy egy sima nőgyógyász nem sokat tud tenni.
ma voltam orvosnál. azt mondta, minden rendben, bár pici eltolódás van 2 érték arányában, de nem akkora, hogy ez befolyásolhatná a teherbeesést. a hőgörbéim jók, az eredmények is.
kaptam beutalót petevezeték-átjárhatósági vizsgálatra.
férjem holnap megy andrológiára (spermavizsgálat céljából).
Ez jó hír, hogy nem áll neki kezelgetni amíg nincs meg minden. :-)
De mi az, ami kicsit eltolódott? LH/FSH arány rendben van?
igen, azt hiszem, azt említette. LH 11,4 FSH 6,2 volt a ciklus 7.napján.
szóval most HSG vizsgálat, aztán vissza a nőgyógyászhoz, s ha az rendben van, akkor adhat gyógyszert, ha szükséges. bár nagyon félek ettől a HSG vizsgálattól.
tényleg, igazad lehet, hiszen a 11. napon már 20mm-es tüszőm volt, s hát ehhez a mérethez kellett LH! :D
erre még nem is gondoltam. nem is értem, hogy nekem miért a 7. napon kellett mennem és nem előbb a vérvételre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!