Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Magas TSH szinttel semmi...

Magas TSH szinttel semmi esély a babára?

Figyelt kérdés
2,5 fölötti értékkel tutira semmi esélyem sincs vagy csak nehezebb? miért nehezebb? hogyan akadályozza meg a fogantatást?
2011. aug. 5. 11:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

szép eredmény!! ilyen nagy csökkenés!

és mit mondott az orvos? mennyire kell levinni a tsh szintedet?

2011. aug. 5. 13:48
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
1-2 közé ajánlott azt mondták! Erre a 3.07-re is azt mondta nagyon jó, de a babához még lejjebb kell vinni!
2011. aug. 5. 14:00
 13/28 anonim ***** válasza:
Még annyit azért én a helyedben felkeresnék egy endokrinológust,mert lehet hogy azért magas mert csökkent vagy túl működik a pajzsmirigyed.És ezt a nőgyógyászod nem tudja megállapítani,a gyógyszerről meg annyit én már évek óta szedem.Terhesen is szednem kellet,és semmi baja nem lett a babámnak.Én is a Letrox 50-est szedem.
2011. aug. 5. 21:07
 14/28 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Magas TSH-ra azt a hormont adják, amit a pajzsmirigyed valamiért nem tud előállítani. Ez nem olyan, mint más hormonok, egyszerűen csak hiánypótlásról van szó. Semmiféle kárt nem okoz, akár egy életen át is lehet (és talán kell is) szedni. Különösen akkor, ha babát szeretnétek, mert pajzsmirigy alulműködéssel nem csak teherbeesni nehéz, de megtartani is a babát, mert gátolhatja vagy nehezítheti a beágyazódást. Ha szükség van rá, szedd a gyógyszert, bajod nem lesz tőle, és a babádnak életmentő lehet!

2011. aug. 6. 06:43
 15/28 anonim ***** válasza:
1. vagyok: 3 fölötti értékkel 1 év után sikerült, de rögtön el is ment... Aztán nem jött össze, csak a gyógyszer után. A helyedben egyébként még várnék picit, mert nem rossz az értéked, de ha megnyugtat, járj utána.
2011. aug. 6. 09:02
 16/28 A kérdező kommentje:

köszi a hasznos válaszokat!

Szerintetek hétfőn a nőgyógyásznak felhívjam a figyelmét a TSH szintemre, ha esetleg azt mondaná, hogy minden értékem rendben van? Mert nem akarom, hogy azt mondja, mit okoskodom, ő az orvos, minden a határértéken belül van.

2011. aug. 6. 13:52
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pl a nőgyógyász a 10-es értékemre is azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni.... Szerintem menj háziorvoshoz és kérj beutalód laborba és endokrinológushoz! Ha nem akar vele foglalkozni, én magánhoz mennék!
2011. aug. 6. 22:24
 18/28 anonim ***** válasza:

Kivizsgáltak már teljesen vagy csak ráfogták a pajzsmirigyedre , hogy nem leszel babás?

Mert szerintem a 2-es értéknél még simán terhes lehetnél.

2011. aug. 7. 08:34
 19/28 A kérdező kommentje:

ezekre utalt be a nőgyógyász:

hormonvizsgálat (vérvétel a ciklus 7. és 21. napján) és hüvelyi UH (a 11. napon, amin 20mm-es tüszőt láttak jobb oldalon, a bal oldalon meg több picikét).

hétfőn megyek vissza az eredményekkel a nőgyógyászhoz.

2011. aug. 7. 10:37
 20/28 Manka68 ***** válasza:
Oké. de milyem hormonokat néznek meg?
2011. aug. 8. 04:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!