Több mint 2,5 éve vágyunk egy babára, a vizsgálatok mindkettőnknél jók. Viszont van valami ami elég ciki, a párom csak 5 percig bírja a szexet, lehet hogy ezért nem jön a baba?
Ne mondjatok olyat, hogy ugyanakkor másodszorra majd sikerül, mert persze másodszorra hosszabban bírják a pasik, de kevesebb spermium ürül. Ez az egész egyébkent egy másik probléma - ha probléma egyáltalán, de ahogy látom, jol megvagytok így és ez a lényeg.
Senki sehol nem beszél róla, de miután együtt voltatok - mielőtt kifolyna, ahogy írod - a párod segítsen és gyerünk egy kis időre GYERTYAÁLLÁSba!!! Sok sikert, a módszer nálunk bevált.
Szerintem, amennyiben nem fizikai, akkor biztosan lelki eredetű lehet a problémátok! Egy ilyen helyzet nagyon megviseli az embert. Próbáljatok meg minnél több időt szentelni egymásnak, például vannak tantra szex tanfolyamok (ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott helyben kell szexuális aktust létesíteni!), ahová el lehet járni párosan, és pont azt tanítják meg, hogy hogyan lehet késleltetni az orgazmust, és kiélvezni a dolgot. Egy öt perces menet nem adhat túl sok lelki feltöltődést. Ez biztosan a férjedet is frusztrálja. Szóval, szerintem sokat segíthet, ha a probléma helyett egymással kezdtek foglalkozni! És meglátod, a baba akkor fog jönni, amikor nem is számítotok rá! Sokat olvastam erről a jelenségről, és érdekes adat például, hogy a hasonló problémával küzdő pároknál, akkor érkezik a pici, mikor már örökbe fogadtak egy gyermeket- ezt azzal magyarázzák a szakemberek, hogy megszünik a stressz, ami akadályozza a fogantatást.
Sok sikert nektek! Minnél több babára szükségünk van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!