Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint 2,5 éve vágyunk egy...

Több mint 2,5 éve vágyunk egy babára, a vizsgálatok mindkettőnknél jók. Viszont van valami ami elég ciki, a párom csak 5 percig bírja a szexet, lehet hogy ezért nem jön a baba?

Figyelt kérdés
A gáz az hogy a párom csak 5percig bírja a sexet,és én úgy hallottam hogy ha én nem megyek el akkor nehezebben jutnak fel a spermiumok.Sajna nekem 5perc nem elég,igaz utána a férjem orálisan kielégít de ennyi talán nem elég,mert eltelik tíz perc amíg a fűrdőből kijön addig meg kifolyik belőlem.Van valami praktikátok hogy ne csak eddig bírja szerintem ez miatt nem jön össze a baba mert én nem tudok egyszerre elmenni vele.
2008. márc. 3. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
és kihez jársz melyik dokihoz,?
2008. márc. 4. 11:20
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne mondjatok olyat, hogy ugyanakkor másodszorra majd sikerül, mert persze másodszorra hosszabban bírják a pasik, de kevesebb spermium ürül. Ez az egész egyébkent egy másik probléma - ha probléma egyáltalán, de ahogy látom, jol megvagytok így és ez a lényeg.

Senki sehol nem beszél róla, de miután együtt voltatok - mielőtt kifolyna, ahogy írod - a párod segítsen és gyerünk egy kis időre GYERTYAÁLLÁSba!!! Sok sikert, a módszer nálunk bevált.

2008. márc. 4. 12:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad elkeseredni!!!! Biztosan összejön!!! Én ugyan más helyzetben vagyok, nálunk sem jött össze a volt férjemmel.Pedig minden rendben volt. Amíg együtt voltunk néha már én is görcsösen akartam. Aztán megromlott a házasságun, NEM EMIATT és elváltunk! Elmúlt a görcs és mikor megismertem a mostani páromat nem is nagyon gondoltam a gyerekvállalásra. És láss csodát , rövid időn belül terhes lettem. Szinte csak rámnézett!:) Most már hiszek abban, hogy számít bizony, hogy pszichésen milyen állapotban vagyunk. Ha nagyon görcsösen akarjuk, az megnehezíti a dolgokat. Kicsit próbál meg lazítani és a lelkedet is rendbe tenni. Az állandó sírdogálás sem jó!!! Sok sikert és fel a fejjel!
2008. márc. 4. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!Ha tovább szeretnétek a szexet akkor probáljátok ki a Lidokain kenöcsöt(patikába vény nélkül kaphato nincs 1000ft-t)!!!Kenje be párod a hímveszöjét nem kell sok csak egy picit használjátok mindig belöle és kb. 5-10 percig legyen rajta aztán töröljétek le róla(addig meg kényeztesétek egymást)!Nekünk bevállt és tovább bírja a párom a szexet,de ennek egyébként semmi köze,hogy teherbe esel vagy sem.Nem kell orgazmusnak lennie neked ahoz,hogy teherbe esél.Sok sikert(mind 2-höz)!!!!
2008. márc. 7. 15:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem, amennyiben nem fizikai, akkor biztosan lelki eredetű lehet a problémátok! Egy ilyen helyzet nagyon megviseli az embert. Próbáljatok meg minnél több időt szentelni egymásnak, például vannak tantra szex tanfolyamok (ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ott helyben kell szexuális aktust létesíteni!), ahová el lehet járni párosan, és pont azt tanítják meg, hogy hogyan lehet késleltetni az orgazmust, és kiélvezni a dolgot. Egy öt perces menet nem adhat túl sok lelki feltöltődést. Ez biztosan a férjedet is frusztrálja. Szóval, szerintem sokat segíthet, ha a probléma helyett egymással kezdtek foglalkozni! És meglátod, a baba akkor fog jönni, amikor nem is számítotok rá! Sokat olvastam erről a jelenségről, és érdekes adat például, hogy a hasonló problémával küzdő pároknál, akkor érkezik a pici, mikor már örökbe fogadtak egy gyermeket- ezt azzal magyarázzák a szakemberek, hogy megszünik a stressz, ami akadályozza a fogantatást.

Sok sikert nektek! Minnél több babára szükségünk van :-)

2008. márc. 8. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!