Ez már nem lesz babás görbe, hanem menzis? Valaki magyarázza meg nekem miért? Pedig olyan szépen indult.
Nagyon el vagyok keseredve, nem értem mi lehetett az oka, hogy leesett a hőm? Gondolom, meg fog jönni, még nincs semmi, de nem is fogok a pallatig ugrálni, ha megjön! Szörnyen érzem magam :-(
Ahogy elöttem is írták.Ne idegeskedj!Ennyire korai stádiumban nagyon könnyen kilöködhet.Számtalan a példa rá.A hőzés mindig u.abban az időben legyen max 10 perc eltéréssel,u.ott.Erre a legjobb a hüvely,de ott is figyelj arra,hogy meddig tolod fel.(Ne az elején mérd)Pár 10ed zuhanás semmit nem jelent.Van erre is példa a neten,s élőben pl-korház.
E.ü.dolg.
Na látod?!A hőzésnél nagyon pontosan kell mérni!U.abban az időben,u.ott.A tuti-A HÜVELY!!!de ott se mindegy,hogy mennyire tolja mélyre aki ezt a modszert válassza.Kb 4-5 cm a megfelelő.Ezt itt a nőgyogyászaton a dokik nap,mint nap ismételgetik a leendő anyukáknak.
E.ü.dolg.
Sziasztok!
Kössz csajok a biztató szavakat, mostmár sokkal könnyebben érzem magam! Aki már babás vagy már ott van a picúr, gratulálok nekik!
Olyan jó, hogy itt elpanaszolhatom a dolgokat! Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!