Mennyi ideig tart, amíg megjön a hormonvizsgálat eredménye? Létezik, hogy 2 hétig?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 11:49
1/7 anonim válasza:
Épp most értem haza a 3.napi első hormonvizsgálatról,ahol azt mondták ,h amikor a 20 és 24.napon is megnézik,akkor ott megtudom az elsőt,de többet nekem se mondtak.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én ma voltam a 21. napos vérvételen. A 3. napos és a mai után is azt mondta a nővérke, hogy 2-3 napon belül meg lesz az eredmény és küldik az orvosomnak.
3/7 anonim válasza:
Én ma reggel voltam, délutánra megvan az eredmény.
4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat, én úgy gondoltam, csak nem írtam oda, hogy a vérvételé. Szóval én holnap reggel megyek, kaptam beutalót hormonvizsgálatra, a véremből nézik meg. Nektek volt már ilyen?
2009. ápr. 8. 13:32
5/7 anonim válasza:
Vérvételtől számítva másfél hetet mondott nekem a laborosnő, de csak azért tart ilyen sokáig, mert nekem nem sürgős jelzéssel látta el a dokim a papíromat.
6/7 anonim válasza:
3.napos hormon vizsgálaton voltam 1 hetet kellett várnom az eredményre ma lett kész.
7/7 anonim válasza:
Köszi.
Akkor egy hét múlva én is megpróbálom.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!