Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már úgy valakinek hogy...

Volt már úgy valakinek hogy egyáltalán nem fájt a cicije és terhes volt?

Figyelt kérdés
Nekem még van 1 hét a nem vártig, de ilyenkor már alig tudtam a hasamon feküdni az előző hónapohban, most meg az ég világon semmit nem érzek, nem feszülnek nem fájnak a melleim. Viszont a pé-m és a hőm is nagyon szépen alakult(idáig)
2009. ápr. 8. 09:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia!én ponr igy jártam,ahogy irod,nekem is mindig fájt,szurkált,most pedig abszolut semmi fájdalom nem volt,és most lettem terhes.Nekem ez volt a "tünetem",hogy nem volt tünet.Van görbéd?
2009. ápr. 8. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem vasárnap kellene megjönnie és nekem sem fáj a mellem, pedig menszi előtt mindig szokott (feszül, fáj, elnehezedik). Most meg még semmi!Néha érzek egy kis émelygést, de ez is jelentéktelen, valamint szurkálást a méhem körül.A hőmet nem mérem.
2009. ápr. 8. 10:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Van görbém csak nem tudom bemásolni. Hogyan kell? Ha rákattintok a linkre bal gombal akkor csak megnyitja, ha jobbal akkor se értem hogy mit csináljak utánna? Nem vagyok nagy számítógép zseni!
2009. ápr. 8. 10:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy megnyitod a görbéd, alatta van, hogy ezt oszthatod meg

[link] így kezdődik!Nézd csak meg!

2009. ápr. 8. 11:11
 5/12 anonim ***** válasza:
jobb gomb, másol, aztán ide kattintasz, megint jobb gomb, és beillesztés.
2009. ápr. 8. 11:12
 6/12 anonim ***** válasza:
szia hát...én szurkolok h baba legyen a dologban, de sajna már én is jártam így azóta figyelem a testem minden apró változását sokszor volt már h nekem sem fáj a mellem előtte és én is azt hittem h bab de sajna rákellett jönnöm, h a testem minden nap változik
2009. ápr. 8. 11:58
 7/12 A kérdező kommentje:

[link]

Nem tudom sikerült-e? Köszi az instrukciót! Az ovu teszteket nem értem miért lettek negatívak, pedik a 12. napon voltam uh-on és 2db 20-21mm-es tüszőm volt és 9mm-es nyálkám.

2009. ápr. 8. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia Kérdező!Mizu Veled?Van baba?Lehet gratulálni?:)
2009. ápr. 15. 10:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Jaj, de aranyos vagy! Hát tegnap kellett volna hogy megjőjjön, de idáig semmi. Tünetem még mindig nincs. A hőm 37. De tesztet max 1 hét késéssel fogok csinálni, addig várakozó állásponton vagyok, és NAGYON IZGULOK!
2009. ápr. 15. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Jajj, de jó!Akkor most már nagy esélyed van!:)Megmutatod a görbéd?
2009. ápr. 15. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!