Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek késett a menzesze...

Ha valakinek késett a menzesze és nem volt terhes az mitől volt? Menyit késett? Mentél dokihoz vele?

Figyelt kérdés
Kisbabát szeretnénk 3 éve.Juliusig hormonkezelésem volt.Ma vagyok a 32-dik ciklusnapomon,szombaton kellett volna megjönnie.A tesztek negativok,ma reggeli is.Menjek vele dokihoz?Mitől késhet szerintetek?Köszi!
2011. szept. 14. 08:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Késői peteérésed lehetett és azért késik.
2011. szept. 14. 08:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia kérdező!

Nekem július 20-án volt az utolsó menzeszem,azóta semmi,a tesztjeim negatívak,dokihoz most pénteken megyek.

Ha neked se jön meg ,és a tesztek csak negatívak,jobb elmenni orvoshoz vele.

Vannak tüneteid?

2011. szept. 14. 14:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!Julius 20-án jött meg utoljára?Akkor télleg jobb ha lát az orvos..fő a biztonság.Felvagyok puffadva meg érzékenyebbek a mellei de ez szinte mindigis igy volt.
2011. szept. 14. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem múlt hónapban 2 hetet késett.Utána jött meg elmentem dokihoz nem látott semmi elváltozást a miomán kívül de annak nincs köze hozzá azt mondta.Azóta már megjött szóval mai napig rejtély ja és a tesztjeim negatívak voltak.

2011. szept. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!