A nyákdugó eltávozása után mennyi idővel lett PÉ-tek?
a nyákdugó szülés előtt távozik el.
amire te gondolsz, azt máshoyg hívják.
Elsőnek: nem nézi, én sem értem... De 4-5 havonta van csak spontán mensim, úgyhogy ciklushosszhoz nem nagyon tudok viszonyítani.
Másodiknak: köszönöm a helyreigazítást. Hasznos volt.
Én is túl vagyok az első Closztis hónapomon és nekem a hőmérőzés alapján 18 napon volt pé-em.De sajna menszi lett a vége.Nekem a ciklushosszak hosszúsága miatt írta fel a doki 32-46 napra jött meg.Nekem sem követte uh kicsit mérges is voltam.3 havit írt fel, de a második havit nem szedtem be, mert sajna megszűnt a munkám emiatt most leállunk a babaprojektről.De találtam új munkát és ha meglesz a 3 hónap próbaidőm megint nekifogunk és szedem a clostyt tovább.Akkor viszont rákérdek a dokitól erre az uh hogy nem e kell e követni.Ha azt mondja hogy nem akkor másik dokihoz fordulok.Szerintem tedd te is ezt.Csak fű alatt jegyzem meg hogy a nődoki főorvos!!!Szép ugye?
Sok sikert neked!
Mindenkinek köszi a válaszokat!
Harmadiknak: van egy olyan sejtésem, hogy nekem is ilyen későn lesz. Az én orvosom is elég rég van már a szakmában, szóval nem értem, miért nem követi a ciklusomat. Nekem csak két havi adagot írt fel, de ha most nem sikerül, és a következőnél sem akar UH-ni, tuti keresek mást. Sok sikert, majd ha újra próbálkoztok!
Utolsó: kért hormonvizsgálatot, aminek már megvan az eredménye, holnaputánra kaptam tőle időpontot. Szerintem a Clostit csak azért írta fel, hogy addig is történjen vmi. De majd holnapután kiderül, hogy mi is a baj tulajdonképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!