Alacsony progeszteron szintesek, sikerült teherbe esnetek?
Ha igen-hogyan-mit szedtetek?
Ha még nem, mit tesztek annak érdekében hogy sikerüljön?
Köszi
Szia!
Nekem ugyan nem volt alacsony, de úgy tudom, az akkor fordul elő, ha a peteéréssel van gond. Tehát ezt kéne rendezni. Ezen kívül lehet progeszteron pótlást kapni, ami néha segít, néha nem. De fontos, hogy mikor kezdik el adni. A leghatásosabb akkor, ha rögtön ovu után szedni kezded. Minél később kezded el, annál kevésbé hat. Hallottam olyan orvosi véleményt, hogy csak a 6-ik hét után adná, mert nem akar támogatni egy esetleges méhenkívülit. De amíg a meddőségis dokim azt mondja, hogy azonnal, addig neki hiszek. :-) Kárt nem okoz, de lehet életmentő a babának.
Köszi a válaszokat:) Én is szedem a Clostyt, ez a második hónapom+méhpempő+e-vitamin.
Remélem hamarosan nekem is sikerül.....neked is megy a drukk ;)
Szia!
Nekem is alacsony a progeszteron szintem. Én most várom a dokimat, hogy visszajöjjön szabadságról, és elkezdhessünk valamilyen gyógyszeres kezelést, mert már 2 éve próbálkozunk.
Decemberben volt egy elhalt terhességem sajnos,6 hetesen, ciklusom sem az igazi azóta. Peteérésem, többi hormonszintem rendben, mégsem jön a baba :( (mondjuk ezekhez még társul a hátrahajló méhem, de a doki szerint ez nem jelent nehézséget)
E vitaminnal, Elevittel, cickafark-palástfű teával is próbálkozok, eddig eredménytelenül... Nagyon reménykedek, hogy a hormonpótlás segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!