Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy menses utáni...

Normális, hogy menses utáni 10. napon az ovuteszt negatív?

Figyelt kérdés

Tegnap használtam először, de mindjárt rám hozta a frászt, negatív lett, vagyis mintha egy kis szellemcsíkot láttam volna, de lehet hogy beképzeltem.

Normális, hogy elvileg 4 nap múlva peteérésemnek kellene lennie és még negatív? Mikortól lesz pozitív?

Amúgy ez az első próbálkozási hónapunk, 6 évig szedtem fog.gátlót, nagyon örülnénk ha már első hónapban összejönne.

Az ovutesztet csak azért vettem, hogy lássam, hogy van-e egyáltalán peteérésem.

2011. júl. 29. 07:48
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Dejóóóó! :):):) Nagyon jó hallani ilyen pozitív élményt is, sajnos nagyon sok rosszat olvastam és megörülök, ha valaki jót mesél.

Hát gratulálok! :)

2011. júl. 29. 11:00
 12/18 anonim válasza:

Én ma vagyok a 11.napon és ilyen a tesztem, az utolsó az!

[link]

2011. júl. 29. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig ilyenek voltak a tesztjeim! Ugyanilyenek, mindig egyformán csíkosak aztán egyszer csak pozi.

Akinek elsőre sikerült...

2011. júl. 29. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:
És ugyanezt a Wondfo-t használtam. :) Sok sikert nektek is!
2011. júl. 29. 18:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azóta is ellőttem pár tesztet, de mindegyiken csak a kontroll csík jelenik meg, aztán kb 15 perc múlva látszik egy lehellet vékony másik csík, de csak cérna szélességben... Nem értem, lehet hogy rosszul csinálok vmit?
2011. aug. 1. 08:10
 16/18 anonim ***** válasza:
Csinálgasd tovább, mert lehet később is a peteérés. Nekem a 15. napon lett pozitív.
2011. aug. 1. 10:04
 17/18 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a 14. napon. Tegnap megfogadtam a páromnak mérgemben, hogy többet nem tesztelek. :) De azért ellövök szerintem ma is egyet.
2011. aug. 1. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Persze, ne hagyd abba! Nekem a 24.napon lett pozi 32-35 napos ciklusok mellett! :O Ne add fel, jó lesz az! Én 9-et lőttem el mire pozi lett mert mérgemben én is kihagytam 1-1 napot.

Én vagyok akinek elsőre bejött! .)

2011. aug. 1. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!