Ovuteszt minden nap negatív?
Érzem hogy megvan az ovum, nyák mennyisége, minősége, fájdalom, hőleesés. Akkor miért negatívak a tesztjeim?
Akkor most nincs is peteérésem?
Én csináltam az ovu tesztet a ciklus 9. napjától a 16. napig. Soha nem mutatott semmit. Már teljesen le is mondtam róla, hogy összejön abban a hónapban.
Aztán mikor megláttam a terhességi teszten a két csíkot, nem hittem a szememnek. Azóta már 8 hetes kismama vagyok.
Sok szerencsét neked!
Először használod a tesztet? Én először használtam amikor terhes lettem de azt hittem én is, hogy biztosan lekéstük vagy nem lesz jó nekem a teszt (mert volt amikor 2 naponta csináltam) pedig jó volt az, csak épp a 24.napon lett pozitív amikor már letettem róla arra a hónapra. Sikerült is a baba! :)
Ja és a peteérést jelző folyás kb. a 16. napon jelentkezett mire pozitív lett az LH teszt már napok óta nem volt.
Tesztelj csak, jó lesz az!
Szóval, a teszt érzékenysége: 20miu/ml. Bár fogalmam sincs ez mennyire jó...???
Amúgy pedig első hónap teszteléssel, tegnap meg el is felejtettem. Ma odafigyelek 2-3 órával teszt előtt nem eszek-iszok.
Kedves 21:28 as Kismama. Szívből gratulálok a babóhoz.
De szeretnék én is úgy járni ahogy Te............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!