Ha december 25-én volt az utolsó menzeszem, akkor most
mennyi idős terhes lennék?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, ha dec 25-én menstruáltam utoljára, akkor most mennyi idős lenne a terhességem?
Nemtudom hogy az vagyok-e, de azóta még nem jött meg.
Jan 26-án teszteltem 5 nap késésnél egy negatívat... azóta nem csináltam tesztet, szerdán megyek orvoshoz.
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 6. 20:30
1/8 anonim válasza:
Szia! Érdemes lenne egy tesztet csinálni, még a doki előtt. Nem hiszem el, hogy január óta nem fúrja az oldaladat a kíváűncsiság. Egyébként ha jól számolom, akkor legalább a 13. hétben lehetsz.
Légyszi írd meg mi lett, kíváncsi vagyok mit mond a doki!
Semmi terhességi jeled nem volt amúgy?
2009. ápr. 6. 21:48
5/8 A kérdező kommentje:
Szia.
Hát.. nemtudom, hogy most már bemagyarázom-e magamnak vagy mi lehet, de mostanában voltak émelygéseim, hányingerem, és néha kicsit meg is szédültem.
Megírom, hogy mit mond majd a doki szerdán.
2009. ápr. 6. 21:56
6/8 anonim válasza:
Jó ég már április van !!!!! Ha nincs baba akkor az egyátalán nem természetes hogy majd 4 hónapja nem menstruálsz ! Vagy valami gond van vagy baba de akkor meg hogy bírtad ki hogy még nem teszteltél hogy nem érdekelt mi lehet veled ? Én az elozo terhességemmel dec.16.-án estem teherbe április 20.-án megmozdult. Neked is már lassan ha baba akkor 1 hónap múlva megmozdul !
2009. ápr. 7. 09:14
7/8 anonim válasza:
hát ez azért durva. miért nem teszteltél azóta? vagy miért nem mentél előbb dokihoz már a nega teszt után, mert ez tényleg nem normális, hogy 4 hója nem mensizel, főleg, ha baba sincsen.
2009. ápr. 7. 09:44
8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.
Voltam orvosnál és azt mondta nincsen semmi gond, normális, ha ennyi ideig még nem jön meg, ha abbahagytam a gyógyszert.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!