Érett petesejtem (? ! ) 29 mm. Lehet szépen megérett állapotban ekkora?
Figyelt kérdés
Kérdés merült fel, hogy ciszta-e vagy megrepedés előtt álló tüsző. Egy mens. utáni UH már többet fog mondani, de van-e hasonló "tapasztalat"?2009. ápr. 6. 20:30
1/4 anonim válasza:
Szia
Simán lehet ekkora csak az nem mindegy hogy a ciklus hányadik napján mert ha nagyon korán a 12. nap környékén mérték ekkorára akkor inkább ciszta de a 16- 17 napon egy elhúzodott péből lehet csak az a baj minél nagyobb annál nehezebben reped meg és akkor tényleg ciszta lesz....
Eüs
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értékes infot!
2009. ápr. 6. 21:05
3/4 anonim válasza:
szia nekem mindig 14 nap körül van pé-m, de egyszer mikor kivizsgálás keretében elmentem hüvelyi uh-ra akkor a 21 . nsapon láttam egy 22 mm-s tüszöt.. van ilyen,. a 29 mm-s az nagyon szép..
4/4 anonim válasza:
Nem lehet, h a pete kilökődése után a helyén ciszta alakult ki? Petesejtnek túl nagy szerintem. De ha ilyen ciszta, az nem baj, 1 mensi alatt felszívódik, semmi gondot nem okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!