Mennyi idő alatt lesz meg a spermavizsgálat eredménye?
Hát azt nem tudom megmondani, hogy mitől ilyen vékony ... de állítólag ettől a tapasztól majd jobb lesz! Estracombnak hívják ... s két féle van benne, egy kicsi, meg egy nagy ... így négy napig kell a kicsit felrakni, négy napig meg a nagyot!
Amúgy velünk, laikusokkal meg az a baj, hogy mi mindent megcsinálunk, amit a doki mond, mert nem értünk hozzá!
Én nem kérdeztem ilyet, mert én tudom, hogy nincs sem érett petém, sem amiben megtapadhatna ... már pár helyen leírtam, hogy mi is a bajom, lehet csak onnan ismerős! :)
Sejtettem, mert olvastam azokat is! De újat ahhoz nem tudtam hozzáfűzni, így csak elolvastam azokat! :)
Szerintem pont a bromó tartja szinten, mert nekem már régebben is nagyon magas volt ... most 6,25 lett de a mértékegységet nem tudom most megmonddani hozzá!
...
Amúgy hol laksz? :) S ti hány évesek vagytok?
Szia.
Mi somogyban lakunk egy kis városban és én 23 éve svagyoka párom meg 35 első babónkat várjuk de eddig nem jött sajna de nem adjuk fel csak szorit minket a juli 1 határidő....
Ti merre fele laktok?
Nem megy el! Az orvos nem adja rá a pecsétjét anélkül, hogy elvégeznék nála a prosztatavizsgálatot!
Nálunk most áll a bál! Nem tudsz segíteni ... nyilatkoztot nem lehet tenni, hogy saját felelősségére nem vállalja el?
Köszönöm
Szia.
Mi ujs?
Mi lett a spermavizsgálatotokkal?
Szia!
Ugye találtunk olyan dokit, aki megcsinálta prosztata vizsgálat nélkül, de asszem ezt még annak idején írtam :) El is mentünk, s mikor vittem a nődokihoz, akkor azt mondta, hogy rég látott már ilyen szép eredményt. 86% mozog, 60 millió
...
Nálad mizújs? Talán van már baba azóta? :) Örülnék a jó hírnek! :)
Szia.
Sajna nekem közben volt egy laparom és a jobb oldali petevezetőm el avn záródva és megyünk inszemre 2 hét múlva lesz , remélem sikerül az első mert a dokim azt mondta hogy a műtéte alatt látta hogy szépek a petefészkeim , a méhem és a párom spermáis is jók 66M/ml , 254M össz , 60% mozgó , 25% koros , és mivel az jó és a hormonom is tökéletes ezért bízom az első inszem sikerében , zghogy sajna még nem lehet gratulálni....
Talán 4 hét múlva...
Hú ... akkor drukkolok majd nagyon! :):):)
Nekm meg most jön majd az első clostis hónapom. A nyálkahártyám a tapasz segítségével már 7mm-es középidőben, az eredeti 1 mm helyett, szóval most már talán majd bizakodhatunk. Most várom, hogy megjöjjön végre, s akkor kezdődhet az új hónap!
...
Várom majd az eredményeket!:)
További szép hétvégét!
Szia!
Nah, most már lehet gratulálni?
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!