Mennyi idő alatt lesz meg a spermavizsgálat eredménye?
Igazán aranyos vagy! Azt hiszem, most így hirtelen nincs más kérdésem! :)
Megkereshetlek, ha esetleg még akad kérdésem?
Bocsánat, ha pofátlan lennék!
További szép estét!
Reni
Kedves Reni.
Nem vagy pofátlan irj nyugodtan és ne haragudj majd te rám ha rögtön nem válaszolok majd de mihelyst olvasni fogom kérdésed irni fogok vagy itt vagy priviben , nagyon szívesen segítek neked/nektek.
Mióta szeretnétek babót?
ELső babó lesz?
Mindketten 25 évesek vagyunk, s engem is vizsgálnak. Most voltam a héten hormonvizsgálaton, s hála istennek minden rendben van ... 4 hormont néztek, tesztoszteron, dhea-s, prolaktin, és inzulin. Mind a tartományon belül van. Az inzulin közelített a felső határhoz, ezért megemeltük a gyógyszeremet - sajnos nekem ezzel mindig gondjaim voltak.
Még csak december óta próbálkozunk, de mivel nincs peteérésem, nekem kell majd gyógyszer, de a nődoki addig nem írja fel, amíg nem látja a párom eredményeit, mert fölöslegesen nem akarja!
Szóval nálam is mennek a vizsgálatok ...
Amúgy most meg teljesen el vagyok keseredve, mert mi van ha nem esünk be a határba, s nem lehetek majd itthon a gyerekünkkel elég ideig, hogy mindenre megtanítsam szépen!
Reni
Hát igen ez a köcsög kormány a gyerekektől veszi el hogy rohadnának meg ott ahol vannak inkább maguktól kellene elvenni na de ebbe nem megyek bele mert nem tudhatom ki milyen álláspoton van.
Nagyon sajnállak hogy ennyi problémával küzdötök én már túl vagyok egy 6 hónapos clostykúrán mert nem volt pém és gyogyótól meg lett egy darab 8mm tüszőm ami szinte semmi elkezdtem inni a cickafark palástfű teákat és attól lett pém nem is akár milyen 3 hónapja iszom és mind a három hónapban 4 érett tüszőm volt .
Nagyon gondold meg miylen gyogyót és meddig szedsz e ha kettő hónapig nem használ utána már nem fog és nagy kockázata van mert hormontartalmú és cisztát okozhat de nem okoskodom itt tovább mert még azt hiszed nagyképű vagyok pedig csak a jó szándék vezérel , de kívánom hogy minél elöbb még juli 1 elött legyen babád velem együtt mert minket is szorit az idő....
Pussz
Ildika
Most olvasom vissza miért csak ezt a 4 hormont nézték?
A tesztoszteron férfi hormon ha mags gátolhat de nem nagy valószínűséggel okoz meddőséget , a dhea , máj termeli ami ha mahs szintén nem okoz meddőséget , prolaktin az agyalapi mirigy termeli a tejelválasztásért felelős ami ha magas akkor gátolja a peteérést és meddőséghez vezethet , az inzulin az magáért beszél , de ebből a 4 értékből nem derül ki semmi , kellett volna nézni egy 21. napi fsh , tsh , lh , progeszteron , prolaktin , ösztradiol . tesztoszteron , inzulin , dhea-s , csoportot , és egy 3. napi ugyan ezt csak progeszteron nélkül , ennek bvan értelme a többi csak tapogatózás a sötétben azért irtam az elöbb amit irtam hogy jól válassz orvost.
Ezekről a teákról már annyi jót hallottam, de sose mertem elkezdeni. Mindenhol csak azt lehet olvasni, hogy az első felében ezt, a másodikban azt ... de ha nekem nincs ilyen, mert ugye nincs peteérés, akkor meddig egyiket, meddig másikat!
Most tapaszokat kaptam, hogy a következő ciklusban 8 napig tapasztgassam magam, mert hát sajnos a méhnyálkahártyám is csepp. Mindösszesen 1 mm a 20. napon ... szóval nem vagyok egyszerű eset ... de én meg nem nyavalygok tovább :) hagylak élni is egy kicsit!
...
Amúgy a kormányról, meg erről az új helyzetről meg van nekem is a véleményem!
...
Én is mielőbbi babásodást kívánok Nektek!
Légy jó!
Puszi: Reni
Hú ... hát ilyenekről szó sem volt ... de majd legközelebb rákérdezek ... persze csak ha a kórházba küld, mert ha megint a Kaáliba kell mennem, akkor a gatyámat is ott hagyom!
Amúgy Bromocriptint szedek, meg merckformint. Az előbbiből egyet, utóbbiból kettőt (500-500)
Milyen jó, hogy az ember "összeakad" tényleg hozzáértővel!
Szép estét!
Puszó
Nyugodtan nyavalyogj tovább ettől sokkal-sokkal rosszabbat is el kellett viselnem már és nem untatsz ráérek ha van időm sokat ülök itt a gép előtt , a cickafarkot ha 28 naposak a ciklusaid akkor a 14, napig idd napi 2-3 bögre a palástot meg a 15. naptól a köv mensiig napi 2-3 bögre , én csak isteniteni tudom mert nekem használt , a tapaszról nem tudok semmit most neked kell mesélned az micsoda?
Mire jó?
a mnyh mitől ennyire vékony?
Azt nem vizsgálták ki?
Szia.
Bromot én is szedem napi 2x fél szemet de csak 5 napja de nem tudom minek mert nincs bajom a hormonokkal és sajnos nem vagyok orvos csak a legrosszabb beteg , a kormányról hogy mi a véleményem elolvashatod pár kérdéssel feljebb valaki kérdezte hogy vállaunk-e babát én voltam az első válaszoló , az a véleményem , a hormonokra pedig kérdezz rá.
Egyszer nem te kérdezted már jó régen hogy voltál uhn és 1mm volt a mnyh és hogy lehetsz-e babás?
Mert egy ilyen kérdésre emlékszem.
És köszönöm a hozzáértő bókot , csak azért tudok ennyit róla mert eüben dolgozom kül biztos tök hüle lennék hozzá
Most olcasom mit irtál nem lehet hogy pont a bromotól nincs péd?
Mert mig szeded addig nincs pé legalább is ha napi 1-2 szemet szedsz belőle gátolja a pét de irta dhogy a laborod rendben akkor minek szede a bromot?
Nah jólvan most már tényleg én hagylak élni , bocsi hogy ennyit kontárkodok....
Pussz
Ildika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!