Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen folyásnak kell lennie...

Milyen folyásnak kell lennie menszi előtt egy nappal?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbbször vizes folyás vagy tojásfehérjés. Valakinél krémes. De ha elég vizes, akkor inkább a mensi várható.

Ha krémes akkor inkább baba. De egyik sem törvényszerű.

Nekem mensi előtt nagyon vizes szokott lenni 2 nappal előtte akkor tudom hogy meg fog jönni. Mikor babás voltam, akkor enyhén krémes-nedves volt.

2009. ápr. 6. 14:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Ha mensizni akarsz akkor ált. vizes .

Ha babót szeretnél akkor mindenkinek más : krémes , vagy semmijen , ritka esetben tojcsis.

[link]

2009. ápr. 6. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Babát szeretnék de nagyon.Clostis hónapom volt.Holnap nemkéne megjönnie és most sűrű krémes folyásom van.
2009. ápr. 6. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Az nem rossz jel. Egyéb érzés?

Tesztelhetnél is egyet holnap már, ha nem jön meg.

2009. ápr. 6. 14:59
 5/10 A kérdező kommentje:
A mellem kicsit érzékeny.Menszi szerű görcseim vannak.Ma reggel teszteltem negativat sajnos.
2009. ápr. 6. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Én most teszteltem pozitívat. A mensim előtt olyan érzésem volt, mintha állandóan folyna belőlem valami, a bugyimon viszont csak egy pici krémes, nedves folyás volt. Az előző babámnál viszont bő, fehér folyásom.A tiéd mindenképp bíztató.
2009. ápr. 6. 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Sajna én vagyok a tök ellenpélda nekem a múlt hónapban a mensi elött bő krémes fehér folyások volt olyan görbém hogy mesébe illő tutira vettem a babót és mégis megjött hogy most elment vagy nem is volt nem tudom mert volt egy olyan tesztem hogy rögtön megjelent a második csik de 20 perc után eltűnt , akkorát csalódtam mint még soha ehgy világ tört össze bennem akkor , ezt azért irtam le neked hogy hátha segít ha mégsem babó van a dolgoban.

Itt a görbém is:

[link]

2009. ápr. 6. 15:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Gratulálok a pozitiv teszthez.Remélem nekemis lesz pozitiv tesztem már ebben a hónapban.Sok embertől hallottam már hogy az első clostis hónapban sikerült teherbe esniük.
2009. ápr. 6. 18:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nincs kötelező folyás. Minden ember más, mindenkinek más a folyása. Nekem pl menzi előtt krémes fehér folyásom volt, babásan meg száraz voltam a nem várt előtt. Van akinél fordítva van.
2009. ápr. 6. 20:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én februárban szedtem clostit. 2 peteérésem lett tőle, ideális méretű méhnyálka. Teljesen más tüneteim voltak abban a hónapban mint máskor. A hőm teljesen olyan volt mint amilyennek mások a babás görbét írják le, még a vélt beágyazódás környékén le is esett pár tizedett a hőm majd vissza felugrott. De mindezek ellenére nem voltam terhes, pedig tutira vettem, nagyon nagy csalódás volt, úgyhogy ne éld bele magad, inkább érjen meglepetésként ha összejön.
2009. ápr. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!