Új életet kezdtem, hogyan tudnék megnyugodni egy volt férj "jelenléte" miatt?
Babát tervezünk. Néhány hónapja volt jelenlegi párommal az esküvőnk. Előző házasságomból van egy kisfiam, ezért az apja "jelenléte" szinte kiiktathatatlan. Amibe tudott mindig belekötött, a nyugalmamat és önbecsülésemet sértette. Jelenleg megszüntettem vele még a beszélgetés lehetőségét is, ha lehet nem akarom látni sem. Párom segít, a láthatás ideje és minden egyéb biztosítva van. Zavartalan. Gyermekem apja úgy érzi, hogy állandóan mindenütt ott kellene lennie (természetesen a fiával)...
Nagyon kikészít gondolatban is, hogy megpróbál sakkban tartani gyermekünkkel, hibáztatni/elmarasztalni valamiért... nehéz ezt jól kezelni, de talán még egy lehetőséget kaptam/szeretnék életemben. Most egy olyan emberrel élek, akivel talán megadatik még egyszer a gyermekáldás szeretetben, harmóniában.
A gyermekem apja (volt férjem) okozta szorongást kerülném, ugyanis alapvetően ő miatta lettem szorongásos beteg válásom előtt.
Jogi érintettség nélkül, hogyan tudnám távol tartani huzamosan? Nem a gyerekétől, tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!