Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Én nem látok...

Lehetek terhes? Én nem látok rá esélyt, de akkor sem tudok megnyugodni.

Figyelt kérdés

Utoljára a barátommal június 23.-a körül voltunk együtt, meg előtte 1-2 héttel, VÉDEKEZTÜNK, minőségi óvszerrel, ráadásul olyannal ami spermaölő anyagot "tartalmaz", tehát figyeltünk mindenre.. nem szakadt ki, utána még ellenőriztük is, de én ennek ellenére félek ... utoljára május 28.-án jött meg, de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot... csináljak tesztet h megnyugodjak? Egyáltalán ilyenkor jelentkezhetnek már a tünetek? Lehet bemesélek magamnak 1-2 dolgot..

16/L

2011. jún. 29. 12:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

hát eléggé bemesélted

nem vagy terhes ne aggódj

ha védekeztetek nem szakadt ki meg is jött nincs baj

ne beszéld be ezt magadnak !

de hogy megnyugodj leírom hogyha terhes volnál most

éppen a május 28 án volt meg utoljára akkor

most 4 hetes lehetsz

de ha semmi tüneted sincsen akkor nem vagy az nyugi

a teszt vszínű már kimutatná de tuti negatív

ne rinyálj !!! :)

2011. jún. 29. 12:44
 2/16 A kérdező kommentje:
hát ebben a hónapban még nem jött meg..
2011. jún. 29. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:

de pont te írtad hogy nem pontos!

"

de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot. "

és ha nincs semmi tűneted hányinger mellfeszülés, hüvelyi fehér folyás, émelygés (tipikus terhes tünetek)

akkor nincs gond, meglátod megjön az

tényleg ne aggódj.

2011. jún. 29. 13:01
 4/16 A kérdező kommentje:

igen, csúszhat mer pl. májusban is ugye 28.-án jött meg, előtte áprilisban pedig 21.-én.. próbálok nem idegeskedni, mer az is késleltetheti..

a tüneteket nem nagyon észlelem, szerencsére ...

2011. jún. 29. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:
a ciklusod hosszabb, mint 28 nap, ahogy számolom az előző is 37 volt. sztem ne idegeskedj, nem 28 naposak a ciklusaid, de még nagyon fiatal vagy, be fog ez állni. nem fáztál fel véletlenül? amiatt is késhet. sztem 100% h nem vagy terhes.
2011. jún. 29. 13:24
 6/16 A kérdező kommentje:
igen észrevettem hogy hosszabbak, meg hogy sose napra pontosan.. a felfázást nemtudom, kicsit gyakrabban járok wc-re, lehetséges. :S nőgyógyásznál még nem voltam, lehet ideje elmenni. egy kicsit megnyugodtam : )
2011. jún. 29. 13:31
 7/16 anonim ***** válasza:
akkor ez felfázás lesz :))
2011. jún. 29. 13:46
 8/16 A kérdező kommentje:
hm.. létezhet h most émelygek és megéreztem a csirke szagát és hirtelen hányingerem lett? lehet beképzelem, meg most a fejem is fáj... :O istenem
2011. jún. 29. 17:33
 9/16 Atroposz ***** válasza:
Még a végén bele beszéled a baby-t a hasadba.
2011. jún. 29. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj ezen, én már túlvagyok ezen nekem olyan szépen késett 6 napot mert bebeszéltem magamnak hogy minden ksi apró jel terhesség, mikor megfogant a babuci akkor már semmi tünetem nem volt csak nem jött meg
2011. jún. 30. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!