Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Én nem látok...

Lehetek terhes? Én nem látok rá esélyt, de akkor sem tudok megnyugodni.

Figyelt kérdés

Utoljára a barátommal június 23.-a körül voltunk együtt, meg előtte 1-2 héttel, VÉDEKEZTÜNK, minőségi óvszerrel, ráadásul olyannal ami spermaölő anyagot "tartalmaz", tehát figyeltünk mindenre.. nem szakadt ki, utána még ellenőriztük is, de én ennek ellenére félek ... utoljára május 28.-án jött meg, de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot... csináljak tesztet h megnyugodjak? Egyáltalán ilyenkor jelentkezhetnek már a tünetek? Lehet bemesélek magamnak 1-2 dolgot..

16/L

2011. jún. 29. 12:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Engem kicsit elgondolkodtatott az előtte 1-2 héttel.

Bár ez a spermaölő óvszer meg a stb....eléggé kizáró ok.

De én azt tanácsolnám hogy, megnyugtathasd magad hogy, vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet és az majd biztosra megmondja neked.

Ha lehet 10-es erősségüt vegyél. Ezt kérd.

Ha babás lennél az majd megmondja neked.

Bár szerintem semmi esélye.

Nem tudom hogy, esetleg előváladék juthatott e be mert az is tartalmazhat spermiumokat.

De ezen így kár beszélgetni.

A lényeg hogy, meg kellett volna jönnie de nem jött.

Bár neked szokott késni. Ebben sem érdemes gondolkodni.

CSAK AZT TEDD MEG HOGY, VEGYÉL A PATIKÁBAN EGY 10-ES TERHES TESZTET. EZT CSINÁLD MEG BIZTOS AMI BIZTOS REGGELI PISIBŐL. JÓ ÉS NYUGODJ MEG.

HA LEHET MAJD ÍRD MEG AZ EREDMÉNYT.

2011. júl. 1. 11:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk orvosnál, meg se vizsgált.. kiszámolta h nem lehetek, meg ha tünetek sincsenek, eléggé valószínűtlen. De egyébként azóta se jött meg, azt mondta hogy ezzel nincs akkora baj.. hát remélem. Köszi mindenkinek!
2011. júl. 5. 11:48
 13/16 anonim ***** válasza:
vált orvost, meg én mikor elmentem hogy késik 2 hete engem megvizsgált pedig semmi tünetem nem volt és kiderült hogy cisztám van
2011. júl. 5. 14:16
 14/16 A kérdező kommentje:
hát ma voltam vérvételen, mert felírt gyógyszert..azt mondta ha 1 héten belül nem jön meg akkor előhozzuk. ez az első orvos ahol voltam, de furcsáltam h nem vizsgált meg. a cisztára énis gyanakodtam, és megnéztem a tüneteket is, némelyik egyezik, fáj a medencém is, folyamatosan, de csak tompán... hm :\
2011. júl. 6. 11:03
 15/16 anonim ***** válasza:
Menny el orvoshoz máásikhoz és mond el hogy x hete nem jön meg és nézzen meg mert mégha semmi baj sincs akkoris megnyugszol. én kb havonta rohangáálok a nőgyógyászohoz és mondta hogy inkább fölöslegesen mindhogy baj legyen (zöldalma nagyságú cisztám volt a bal petefészkemben)
2011. júl. 6. 21:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Nos, ma voltunk megint orvosnál, azóta se jött meg.. megvizsgált és nincsen semmi baj, ciszta sem. Felírt Norcolutot, ami meghozza elvileg, de félek, hogy milyen hatásai lehetnek.. azt olvastam hogy nem szedhetik serdülőkorúak/kamaszkorúak. Bár az orvos tudja... Valaki tud valamit erről a gyógyszerről?
2011. júl. 12. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!