Lehetek terhes? Én nem látok rá esélyt, de akkor sem tudok megnyugodni.
Utoljára a barátommal június 23.-a körül voltunk együtt, meg előtte 1-2 héttel, VÉDEKEZTÜNK, minőségi óvszerrel, ráadásul olyannal ami spermaölő anyagot "tartalmaz", tehát figyeltünk mindenre.. nem szakadt ki, utána még ellenőriztük is, de én ennek ellenére félek ... utoljára május 28.-án jött meg, de nekem sose jön meg napra pontosan, mindig csúszhat pár napot... csináljak tesztet h megnyugodjak? Egyáltalán ilyenkor jelentkezhetnek már a tünetek? Lehet bemesélek magamnak 1-2 dolgot..
16/L
Kedves Kérdező!
Engem kicsit elgondolkodtatott az előtte 1-2 héttel.
Bár ez a spermaölő óvszer meg a stb....eléggé kizáró ok.
De én azt tanácsolnám hogy, megnyugtathasd magad hogy, vegyél a gyógyszertárban egy terhességi tesztet és az majd biztosra megmondja neked.
Ha lehet 10-es erősségüt vegyél. Ezt kérd.
Ha babás lennél az majd megmondja neked.
Bár szerintem semmi esélye.
Nem tudom hogy, esetleg előváladék juthatott e be mert az is tartalmazhat spermiumokat.
De ezen így kár beszélgetni.
A lényeg hogy, meg kellett volna jönnie de nem jött.
Bár neked szokott késni. Ebben sem érdemes gondolkodni.
CSAK AZT TEDD MEG HOGY, VEGYÉL A PATIKÁBAN EGY 10-ES TERHES TESZTET. EZT CSINÁLD MEG BIZTOS AMI BIZTOS REGGELI PISIBŐL. JÓ ÉS NYUGODJ MEG.
HA LEHET MAJD ÍRD MEG AZ EREDMÉNYT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!