Van így peteérésem? Van olyan, hogy a hő nem esik le de esetleg napok múlva felmegy? Ilyen esetben lehet peteérés?
Köszönöm a válaszokat!
Akkor még van remény. Elvileg tegnap volt peteérésem, eddig mindig leesett (bár nem minden hónapban mértem a hőm, meguntam) Este hogy volt az a nagy fájdalmam biztos voltam benne, hogy ma leesik, erre, nem esett. Remélem holnap már felfele megy.
tudom nem mértem végig, de szerintetek ebből lehet még valami, vagy ebben a hónapban sem lesz peteérésem?
az alaphőm 36,5-36,6 szokott lenni
és utolsó arra gondolsz, hogy nagyon korán volt peteérésem? vagy melyik napra gondolsz beágyazódás miatti leesésre?
Az az érdekes, hogy eddig mindig szép görbéim voltak (az elmúlt 2 hónapot leszámítva) mindig szépen leesett, aztán min. 36,9-re felment és utolsó két nap csökkent, most meg....
a petefészkem meg még most is fáj
mindenesetre erre a hónapra nagyon kíváncsi leszek, pl. ha megjön mikor fog, vagy pont most nem jön meg, annak nagyon örülnénk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!