Feladtam. nekem már nem lehet biztos baba. Szedtem Clostit, nem jőtt vele őssze. Második adagot már be sem veszem. Mit csináljak? Miért nem akar ősszejőnni?
Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 15:07
11/14 anonim válasza:
Egy adag után feladni?? Ne tedd!! Nekem a 3. adag (vagyis ciklus) alatt jött össze a baba. Azóta ovis nagylány már!! Nincs miért azt hinni, hogy ha az első adag alatt nem lettél terhes, akkor te már az életben nem szülhetsz!!
12/14 anonim válasza:
Ha annira akartok akkor pláne ne add fell!
Én már 10éve szeretném,Két hete volt lombikom,még nem tudam hogy sikerül e.Ha nem -probálok ujra.A ki akar babat annak
lesz!
Keresd egy meddöségi intézményt!
13/14 anonim válasza:
Én 6 havi clostylbegites próba után 3 hónapon keresztül nyomtam a hasamba (injekció)a hormonokat,a kellő időben pedig ezek hatására megérett tüszőim megrepedése érdekében nőgyógy osztályon kaptam tüszőrepesztő inj. is.Ezek sikertelensége után én is feladtam.És éppen ez kellett a teherbeeséshez.2 tiszta gyógyszer,és hormonmentes ciklus után egyszercsak pozitív tesztem lett,és egy csodálatos,egészséges kisfiút szültem 3700 grammal a kiírt idő után 3 nappal!Sikerülni fog,meglásd!
14/14 anonim válasza:
Ha 3 hónap vagy fél év closti után sem sikerül, próbáld meg a homeopátiás szereket! Én Hormeel S cseppet szedek már régóta. A 3 havi clostiszedésből csak az 1. hónapban volt pé-em, a másik kettőben nem.
Ezután próbáltam ki a cseppeket, és azóta van pé-em, már 8 hónapja egyfolytában!
NE add fel. De görcsölni sem kell. Sok sikert! CSak szeresd a leendő apukát! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!