Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Feladtam. nekem már nem lehet...

Feladtam. nekem már nem lehet biztos baba. Szedtem Clostit, nem jőtt vele őssze. Második adagot már be sem veszem. Mit csináljak? Miért nem akar ősszejőnni?

Figyelt kérdés
2008. márc. 1. 15:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Egy adag után feladni?? Ne tedd!! Nekem a 3. adag (vagyis ciklus) alatt jött össze a baba. Azóta ovis nagylány már!! Nincs miért azt hinni, hogy ha az első adag alatt nem lettél terhes, akkor te már az életben nem szülhetsz!!
2008. márc. 2. 10:06
 12/14 anonim válasza:

Ha annira akartok akkor pláne ne add fell!

Én már 10éve szeretném,Két hete volt lombikom,még nem tudam hogy sikerül e.Ha nem -probálok ujra.A ki akar babat annak

lesz!

Keresd egy meddöségi intézményt!

2008. márc. 2. 15:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 6 havi clostylbegites próba után 3 hónapon keresztül nyomtam a hasamba (injekció)a hormonokat,a kellő időben pedig ezek hatására megérett tüszőim megrepedése érdekében nőgyógy osztályon kaptam tüszőrepesztő inj. is.Ezek sikertelensége után én is feladtam.És éppen ez kellett a teherbeeséshez.2 tiszta gyógyszer,és hormonmentes ciklus után egyszercsak pozitív tesztem lett,és egy csodálatos,egészséges kisfiút szültem 3700 grammal a kiírt idő után 3 nappal!Sikerülni fog,meglásd!
2008. márc. 2. 17:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha 3 hónap vagy fél év closti után sem sikerül, próbáld meg a homeopátiás szereket! Én Hormeel S cseppet szedek már régóta. A 3 havi clostiszedésből csak az 1. hónapban volt pé-em, a másik kettőben nem.

Ezután próbáltam ki a cseppeket, és azóta van pé-em, már 8 hónapja egyfolytában!

NE add fel. De görcsölni sem kell. Sok sikert! CSak szeresd a leendő apukát! ;)

2008. márc. 8. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!