Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet érezni a beágyazódást?...

Lehet érezni a beágyazódást? Vagy van annak valami tünete?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 4. 16:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.

A nagy többségben a beágy tünetmentes de persze vannak kivételek és érzékenyebb nők akik ha nagyon figyelik akkor megérezhetik , van akinek van beágyazódásos vérzése , nekem még nem volt beágyom sajna de sokaktól hallottam hogy van akinek az alhasa középen szurkálódott olyan tünetet érzett.

Miért?

Csak nem épp ott tartasz mert ha igen rem lassan pozit fogsz tesztelni...

2009. ápr. 4. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy szineszno meselte regebben(olvastam),hogy o mar a tortentek utan masnap erezte,hogy teherbeesett,amit en keptelensegnek tartottam,de aztan velem is ugyanez tortent.Mar masnap tompan szurkalt az alhasam es ez folyamatosan tartott az esedekes mensiig.Mar fel eves a DRAGA,ugyhogy valoszinu a beagyazodast ereztem.

2009. ápr. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!