Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beszélnétek arról, miért nem...

Beszélnétek arról, miért nem örülnek szüleitek gyermekeiteknek? Abortuszra rá akartak beszéni? Engedelmeskedtetek neki (k)? Kilátástlan helyzetből hogyan tudtok fölállni? Elküldtek otthonról? Mi lett a Babával s Veled?

Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 18:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Összevesztünk és szakítottunk agyermekem apjával, ezért hazaköltöztem tőle, akkor kb 11 hetes terhes lehettem, anyám azt mondta, ha megtartom nem lakhatok otthon. Elmentem az orvoshoz, megcsinálta az ultrahangot és közölte, hogy kezdhetjük a műtétet. Megköszöntem a kesvességét, majd közöltem, hogy meggondolam magamat és hadd fotóztam le az uh képet telefonnal, mert már látszott feje lába, minden :) Itthon azt mondtam, hogy elszámolták a terhességet és már túl nagy volt stb. Most 5 hónapos, anyukám szeme fénye, imádom és mindenki más is. Próbálok elköltözni vele! Senki nem tudja az igazat, hogy el tudtam volna vetetni, a fiamnak majd egyszer el fogom mondani, szerintem anyukáknak is, de nem most ;)
2011. júl. 21. 22:52
 12/25 anonim ***** válasza:
39%

16 vagyok, 13 hetes kismama:)

Anyósom nem akarta, minden áron le akart beszélni a megtartásról. Anya nem örült, hogy korán jön a baba, de a babának nagyon:))(2 bátyám van 32-33 évesek, mindkettőnek van gyereke, úgyhogy nagyon várja a 3. unokát). Párommal 7 hónapja vagyunk együtt, jövő hónapban feleségül vesz, saját házunk van:)

Alig várjuk a drágámat, bár nem így képzeltem el az életem, de másnak is sikerült nekem is fog:))

2011. júl. 23. 10:06
 13/25 anonim ***** válasza:
89%

háát 16 évesen azért megértem ha nem örülnek otthon,én is kiakadnék ha a lányom majd közölné velem,hogy babát vár mikor még szinte ő is gyerek!

nem tudod még milyen felelősség egy pici baba,(és milyen fárasztó is a nap 24órájában)de azért sok erőt kívánok a felneveléséhez,mert biztos szükséged lesz rá!!

Nem védekeztetek? vagy hogy történt?

2011. júl. 23. 12:54
 14/25 anonim ***** válasza:
58%

9 hónapja gyógyszert szedtem(jangee)..

Tisztában vagyok vele, hogy nem lesz könnyű, de mégis csak az én kisbabám:)♥

16 éves 13 hkm:)

2011. júl. 23. 13:27
 15/25 anonim ***** válasza:
58%

Szia! Nekem volt 20 évesen egy ab,mert a babóca beteg volt.(9hetes volt)Erről a szüleim nem is tudtak mert nem akartuk elmondani.

Ezután 1évre ismét teherbe estem,védekezés mellett. Anyum és a párom anyuja is le akart beszélni.Anyu azt mondta h ő nem tud segiteni,csak ilyen apróságokban mint a vasalás,ebéd hozás,bérletem telefonszámlám fizetése,bevásárlás számunkra amit utólag mindig kifizetünk neki...Párom anyukája azt mondta h ő mindenben segit,majd bevásárol amit nem kell fizetni,meg jön takarit meg babázik meg ilyenek. Ja meg hogy hoz nekünk ebédet a munkahelyéről...Ő eddig 3szor volt nálunk.(1,párom szülinapja,2. amikor hazahozott minket,3.amikor az uj albiba költöztünk megnézte hova,amit később leszólt h de gáz)

Anyum nagyon rá akart beszélni az abra. Kedden lett volna 12 hetes a kicsim,hétfő este megkérdezte hogy mi lesz akkor. Mondta h én itthon maradok és nem megyek sehova. Nem küldtek el otthonról,anyum rengeteget segit,párom anyuja semmit! Babóca megvan köszöni szépen már 19hós.

Barátnőm sztorija: azt mondta az apja h vagy elmegy otthonról a gyerekkel(kitagadja)vagy marad de gyerek nélkül. A gyerek apja azt mondta h feleségül veszi,meg minden. De a lánynak fontosabb volt a családja igy elvetette a gyereket. S a srác azt mondta h oké köszi akkor menj a családodhoz nekem iy nem kellesz hisz az ÉN gyerekem vetetted el! (AZóta mindenféle eü betegségei pl vesekő,meg felfázás van a csajnak lehet többet nem is lehet gyereke:((( )

2011. nov. 21. 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

én 18 voltam amikor terhes lettem (szerelemből)

anya kidobott otthonról, hogy akkor tartsuk el magunkat, a párom anyukája meg rábeszélt az abortuszra.

2011. dec. 9. 19:23
 17/25 anonim ***** válasza:
75%
22 évesen estem teherbe és a párom elhagyott, 5 hetes terhes voltam ekkor, apukám azt mondta bárhogy döntök támogat, anyukám is ugyanezt mondta hivatalosan. Nem hivatalosan pedig azt, hogy mindenképpen vállaljam, ők támogatnak minden téren, de akkor is szeretett volna, ha elvetetem. Igazából szerencsére úgy alakult, hogy anyagilag nem szorulok a támogatásukra, mivel kaptam egy fordítói munkát, amit otthonról is tudok végezni, azonban ha gyereknevelési tanácsokban és lelkiekben nem támogattak volna nem tudtam volna végigcsinálni.
2011. dec. 10. 20:55
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem saját tapasztalat, hanem édesanyámé...

Öcsém után anyum 4 hónappal ikrekkel esett teherbe. Akkor, mivel túl korai volt, abortusz mellett döntöttek, mondván, kettő 3 év alatti gyerekhez plusz kettő borzalmasan megterhelő lenne neki.

Ezután 1 évvel szintén teherbe esett. Gondolkoztak rajta, hogy megtartják. Felvetődött anyuban, mi van, ha megint ikrek. Apum anyja azt mondta, ha így is alakul, mindenben segít, főz, most, takarít, segít mindenkit ellátni, stb... Elmentek ultrahangra, és a gyanú beigazolódott, megint ikreket várt édesanyám. A nagyanyám pedig húzta a száját, hogy neki még sincs ideje, stb...

Anyu megakarta tartani őket, de apum akkorában sokat ivott, és sokszor "mentek külön". Ekkor is külön lettek, és elvetette őket.

Szoktunk róla beszélni, mindig elmeséli, amikor az első páros volt, mondani akarta, amikor már beadták neki az altatót, hogy ne csinálják... De nem tudta kimondani, mert elkábult.

A második párost meg már igazán szerette volna... Az ő korukat számon tartja még mindig.

Érdekes lenne belegondolni, most lenne 2x2 testvérem pluszban... Ráadásul az egyik pár kétpetéjú, a másik egypetéjű volt.

2011. dec. 10. 21:10
 19/25 A kérdező kommentje:
ahan
2012. jan. 10. 19:22
 20/25 anonim ***** válasza:
és kedves kérdező veled mi újság?
2012. jan. 13. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!