Kinek jött össze fél,1 éven belül a baba?
Figyelt kérdés
Mi fél éve próbálkozunk eddig sikertelenül,nem szedünk vitamint meg ilyesmiket,bízunk abban,hogy ezek nélkül is hamarosan összejön :)2011. júl. 21. 16:22
11/18 anonim válasza:
Nálunk 11 hónap volt, mire sikerült. A ciklus.hu-n néztem a kiszámolt peteérést, vitamint nem szedtünk, ovutesztem nem volt.
12/18 anonim válasza:
Mi nem próbálkoztunk semmivel(hőmérőzés,naptár).Csak 2naponta de volt hogy naponta is együtt voltunk.
13/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén, mi egyáltalán nem néztünk semmit, akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt. Mivel akkoriban eléggé lestrapált voltam az első babával, a ketteske úgy sikerült, hogy abban a hónapban egyszer voltunk együtt.
Spirálos
14/18 anonim válasza:
8 hónap sikertelen volt. Aztán kaptam clostyt amivel a 2. havinál meg is fogant:D és most vagyok 5 hetes terhes:)
15/18 anonim válasza:
nekünk első gyerek elsőre sikerült, aztán jött egy elsőre sikerült méhen kívüli, aztán a műtét után 4. hónapban lettem megint terhes. Szerintem érdemes elmenni dokihoz, hogy tuti minden oké, mert csak időhúzás, ha mégis van valami nagyon pici gubanc, és kb egy gyógyszeres kezelés már jön is baba.9 hónap után elmennék. Sok sikert:)
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. júl. 21. 20:49
18/18 anonim válasza:
7 sikertelen hónap után a 8. hónapban ovuteszttel és cicka-palástfű teával egyből összejött, csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!