Lehet Femibion mellé Magne B6-ot szedni? Nektek segített a Femibion valamiben?
A terhesvitamin nem segíti a teherbe esést. Illetve max. nagyon-nagyon ritka esetben, ha valami nagy vitamin hiányod van, és esetleg attól nem jön a baba. De annak meg általában fizikai tünetei is vannak.
A terhesvitamin az azért van,hogy pótolja a vitamint, amit a baba elvesz.
Én pl. nem szedtem és még most sem szedek, mégis elsőre terhes lettem és a baba és szép nagy a pocakomban!:)
A várandósság tervezésekor a legjobb vitamin az Elevit. Ezt több szülész-nőgyógyász is alátámasztotta. A magándokim is ezt ajánlotta, majd mondta, ha kiderül a terhesség ténye, mehet a Femibion -az nagyon bevállt nálam!
De gondolom ahány ember, annyi féle igény :)
Sok sikert Nektek!
Nekem a dokim nem ajánlott semmit. Azt mondta ráérek akkor terhesvitamint szedni amikor már terhes vagyok. De ha megnyugtat akkor szedjek valamit. Centrumot szedtem, azt sem állandóan. 1,5 évig szedhettem volna a terhesvitamint... Mióta babát várok femibiont szedek először a 800-at utána a 400-at mellé magne b6 elején 3*1 mostanában 2*1
20hkm
11:42-es vagyok
A Terhesvitaminok mellé nem kell folsavat szedni. A vitaminokat sem szabad túladagolni.
Nekem azt mondta a dokim, addig, amíg nem vagyok babás, Femibionból elég heti 2-3x, nem kell minden nap, de állandó legyen a vitamin a szervezetben + napi 1 magne B6. Amikor viszont már babás lettem, minden nap ettem a Femibiont és napi 3x a magneB6t.
Ahány doki, annyi félét mondanak majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!