Femibion 800-tól járt így valaki? Bővebben lenn!
Ebben a hónapban kezdtük a babaprojektet. A menstruációm 11-én múlt el azóta többször voltuk együtt a férjemmel (az utóbbi két napot leszámítva, mert nem volt itthon)! 3napja kezdtem el szedni a femibion 800-at. Nem tudom hogy a vitamin miatt van e az, hogy szédülők és tompán fáj a fejem!De már kezd nagyon zavarni!
Azt kétlem hogy ez terhességi tünet lenne, nem hiszem hogy ilyen korán jelentkezne, főleg, hogy most vagyok még csak az igazán termékeny napokon!
Gyógyszer allergiám nincs!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintem simán lehet a femibiontól. Én mondjuk az elevitről hallottam ilyen "mellékhatásokat", ezért gondolom, hogy ennél is előfordulhat.
(bár mondjuk az időjárás is bezavarhat)
Én is úgy gondolom hogy a gyógyszertől van, ezért most nem szedem pár napig, aztán majd meglátjuk! Az időjárásra is gondoltam ,de ha attól fáj a fejem , akkor nem szoktam szédülni!
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!