Milyen gyogyszer az elevit. meddig kell szedni?
Az Elevit nem gyógyszer,hanem magzatvédő vitamin.
A várt terhesség előtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják.
Én a várandóságom első 3 hónapjában minden nap szedtem,most már csak heti egyszer.
23 hetes kismami
Szia!Az ELEVIT szedése csökkenti a veleszületett,idegrendszert érintő fejlődési rendellenességek kialakulásának lehetőségét.Csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést és hányingert.Lehetőség szerint a tervezett terhesség előtt legalább egy hónappal el kell kezdeni a szedését,vagy amint a terhesség ténye tudomásodra jut,folytathatod a terhesség,szoptatás teljes időtartama alatt.De a nőgyógyászodat mindenképpen kérdezd meg.Van egy másik magzatvédő vitamin,a neve Gravida.Azt mondják az jobb.De nem vagyunk egyformák,mindenkinek más válik be.
Remélem tudtam segíteni a leírással.A betegtájékoztatóról írtam le a lényegesebbeket.Tervezitek vagy már babás vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!