Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen gyogyszer az elevit....

Milyen gyogyszer az elevit. meddig kell szedni?

Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az Elevit nem gyógyszer,hanem magzatvédő vitamin.

A várt terhesség előtt is el lehet kezdeni szedni és a szoptatás alatt is javasoltják.

Én a várandóságom első 3 hónapjában minden nap szedtem,most már csak heti egyszer.

23 hetes kismami

2008. febr. 29. 19:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az ELEVIT szedése csökkenti a veleszületett,idegrendszert érintő fejlődési rendellenességek kialakulásának lehetőségét.Csökkenti a terhesség korai szakaszában gyakori émelygést és hányingert.Lehetőség szerint a tervezett terhesség előtt legalább egy hónappal el kell kezdeni a szedését,vagy amint a terhesség ténye tudomásodra jut,folytathatod a terhesség,szoptatás teljes időtartama alatt.De a nőgyógyászodat mindenképpen kérdezd meg.Van egy másik magzatvédő vitamin,a neve Gravida.Azt mondják az jobb.De nem vagyunk egyformák,mindenkinek más válik be.

Remélem tudtam segíteni a leírással.A betegtájékoztatóról írtam le a lényegesebbeket.Tervezitek vagy már babás vagy?

2008. febr. 29. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
szia én is csak annyit hogy magzatvédő!én állt ugy szedem hogy 2-3 napig igen 2nem mert nállam szék rekedést okozott de igy jo és szerintem szedjed.28hetes kis mama
2008. febr. 29. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!