Ez a hormonok játéka?
Figyelt kérdés
Soha nem késő menstrúációm júliusban nem jelentkezett.3-ára nem vártuk,nem is jött!Örültünk hiszen júni.23-án barnáztam,azt gondoltuk,sikerült!De úgy tűnik nem!Mióta nem szedem az elevitet nincs reggel hányás,hányinger,émelygés,úgy hogy ez volt nem a baba!6 tesztet csináltam néhány nap alatt (facelle) mind negatív lett!Viszont tegnap mikor párommal szeretkeztünk,megint volt vmi véres maszatolás,de reggelre semmi!Tanácstalanság...2011. júl. 20. 08:55
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ez tényleg inkább hormonális probléma lehet. Menj el dokihoz!
2/5 A kérdező kommentje:
A hormonprobléma 1ik napról a másikra jelentkezik?Soha nem volt rendszertelen.....azt javasolták várjam meg a köv. vérzés idejét és ha nem jön akkor menjek dokihoz,de ez a maszat bezavart....
2011. júl. 20. 09:07
3/5 anonim válasza:
Igen, jöhet egyik napról a másikra is. Barátnőm is így járt. Egyik hónapban egyszer csak elkezdett vérezgetni, pecsételni. Dokihoz ment és kiderült,hogy valami hormonális gond van! Gyógyszerrel rendbe hozták!
4/5 anonim válasza:
Nekem is 15 évnyi rendszeres menstruáció után egyik napról a másikra jelentkezett, fogamzásgátlót soha nem szedtem.
Viszont nekem is azt mondta a doki, hogy várjam meg a következő időpontját, addig fölösleges menni. Vártam, de nem jött meg. Utána 2 hónap alatt renbetett a doki.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát remélem tényleg hamar megoldódik,mert ez is kitolja a babásodás idejét!
2011. júl. 20. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!