Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez még mindig a hormonok játéka?

Ez még mindig a hormonok játéka?

Figyelt kérdés

Hullámokba jön rám, hogy olyan jó lenne terhes lenni újra.

7,5 hós a babánk, nagyon nehéz volt a terhesség, sok gond volt. Az ellenségemnek nem kívánom, azt szoktam mondani, amiken átmentünk. De időnként mégis vágyom rá újra. Még mindig nem rendeződött a hormonháztartásom, vagy tényleg készen állok egy újabb terhességre? 4 hónap után jött meg a mensim, azóta rendezett.

2010. szept. 11. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanebben a cipőben járok:)) 7,5 hónapos a kislányunk. Már beszélgetünk a kis tesóról. Néha majd megveszek, hogy újra terhes legyek, újra kicsi babánk legyen, pedig imádom a kis drágánkat:)))) Utána, amikor kicsit nehezebb vele (éjszaka 10-12-szer ébred néha és vannak iszonyatosan hisztis napjai, egyébként meg egy kis tündér:), akkor eszembe jut, hogy most egyedül küzdenék itthon ezzel a hisztis kis csajjal, meg az éhes/álmos kis tesóval... utána megint eszembe jut, hogy mégis jó lenne egy baba még legalább és jó lenne, ha nem lenne nagy a korkülönbség és egyébként is majdcsak megbirkózom velük valahogy...:))) HORMONOK:)))
2010. szept. 13. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem 5 hónap után jött meg a mensim és még mindig nem rendezett:((( Sőt. az első egy hónapig tartott kis megszakításokkal, a második meg 2 napig:((
2010. szept. 13. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szeretnél már még egy kisbabát, de az is lehet, hogy többségben vannak a szép emlékek, és melegséggel tölti el a szíved, ha visszagondolsz rájuk. :-)

Én is így vagyok, sok gond volt a terhességemnél, sírós kisbabám volt, de ha visszagondolok, ha nézegetem a kiskönyvemet, a kinőtt pici holmikat, akkor mindig meghatódok és még kicsit sírni is szoktam, annyira meghitt, csodálatos időszak volt, minden nehézség ellenére!! :-))

2010. szept. 13. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok,6 hós a lányom.még csak 1szer jött meg,májusban,azóta semmi.szdek bogyót ugyan,de azért párszor csináltam már tesztet,mert olyan tüneteim voltak.kicsit talán rménykedtem is a 2 csíkban......
2010. szept. 13. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 11 évet kellett várnom ,hogy újra megélhessem!A kicsi most 13 hónapos,s ha nem kéne attól tartanom,hogy felkopik az állunk,szívesen vállalnék egy harmadik lurkót!
2010. szept. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!