Ovulációs törpemikroszkópot hol lehet venni és kb. milyen áron?
Nekem is működött a mikroszkóp, de nekem is beletellt egy pár nap mire megfelelően tudtam használni. Egy idő után ha nem tudtam eldönteni akkor a férjem nézte meg, ő nem képzelte oda a páfrányokat :)))
A patikában 2300ért vettem igaz fél éve.. mert már van eredmény is a pocimban :)
24 hetes terhes vagyok.. :) Bár én nyállal csináltam. És mikor terhes maradtam akkor meg fennmaradt a páfrány. Bár vegyesben! ;))
Sok sikert!!
Sziasztok! Nekem kétféle van, pg-53 és maybe baby. Csakis a maybe baby-t ajánlom, ehhez képest a többi csak játék. Én két éve használom, és bizony,jó.. Én Karetkáné Ildikótól vettem, mert ő nemcsak, hogy eladja, de az első három hónapban napi szinten felhiv, hogy mi van, mit látsz, és ha babót szeretnél, segit, hogy mikor...
A száma 0620-499-9385. Igazán kedves, nonstop előzékenyen segit. Én őt ajánlom, és súlyos ezresekkel olcsóbb nála, mint a nagyobb patikákban. Én két éve 8500-ért vettem, úgy tudom, nem vitték nagyon fel az árát. Ovulációs tesztekkel próbálkoztam, egy vagyont költöttem rájuk, sikertelenül. A pg53-at próbáltam, de használhatatlan. Remélem segitettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!