Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alacsony progeszteron szint...

Alacsony progeszteron szint esetén homeopátiás szer segíthet? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A ciklusommal minden rendben. UH-val ellenőrizve volt, hogy van peteérés, van domináns tüsző.. LH teszt pozitív, a hőm leesik és felugrik, ahogyan kell.. A vérvétellel ellenőrzött hónapban, valami miatt a 19. napon volt pém és a 21 -en a vérvétel..Lehet ettől alacsony a progeszteron szint?

Az Agnus castus D6(barátcserje) homeopátás termékről azt olvastam, hogy rendezi a ciklust és hormonokat.. Valakinek van vele tapasztalata?

2009. ápr. 2. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A 21-ik napra akkor szokták időzíteni a progeszteron ellenőrzésére irányuló vérvételt, ha 14-ik napon van a pé. Vagyis szerintem baromi korai volt, ebből semmi messzemenőt nem lehet levonni. A progihiánynak vannak amúgy tünetei általában, mint pl túl rövid luteálsi fázis ( vagyis pé után nem telik el minimum 10-11 nap, és megjön a menzesz) vagy pl. a pecsételés a ciklust megelőző napokban, a ciklus kezdetét ugyanis csak a tényleges vérzéstől számítják.

A barátcserjével személyes tapasztalatom nincs, mert már nem került rá sor, hogy kipróbáljam, nekem ugyanis a cickafark-palástfű kombi segített teherbe esni, rövid volt a luteális fázisom, amit három ciklus alatt rendezett. ( a mensi elmúlta után a pé-ig cickafarktea, utána a mensiig palástfű tea )De úgy hallottam a barátcserje is nagyon jó, azt az egész ciklusban kell szedni, ha jól tudom.

2009. ápr. 2. 14:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia!Itt olvastam,hogy a barátcserjekapszula sokaknak segitett minden téren!Próbáld ki!
2009. ápr. 2. 15:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Az első válaszolónak nagyon köszönöm a hozzászólást, mert rettentően megnyugtatott!!! Persze a második válaszolónak is köszönöm! :)A ciklusom második fele mindig pontos, bár néha van egy kis barnázás, de ritkán.

A cickafarkkal kapcsolatosan milyen tapasztalataid voltak?

Én balga módon a vérvételes időszakban használtam és lehet, hogy pont ez tolta ki a 19. napra az addig megszokott 14-15. nap helyett.. Sőt volt egy pár nap amikor barnáztam is. Neked voltak ilyen tüneteid?

2009. ápr. 3. 09:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babócához!!! :)
2009. ápr. 3. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Köszönöm a gratulációt!

A cickafarkkal kapcsolatosan semmi eltérőt nem tapasztaltam, mint a korábbi ciklusaimban, tehát nem tolódott ki, vagy éppen előre a peteérés tőle, de nem tudom, ez másnál hogyan alakul, lehet, hogy nálad befolyásoló tényező volt. Szerintem egyelőre próbálkozz a teákkal, ha nem jön be, akkor a barátcserjével, tényleg arról is nagyon jókat hallottam. A dokid mit mondott? Nem ismétlitek meg a vérvételt a következő ciklusban?

2009. ápr. 3. 11:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy okozhatta az alacsony szintet a közeli pé. Most várjuk még a második vérvétel eredményeit.. A jövő héten megyek petevezető átjárhatóságira, mert azt mondta nincs mire várni.. A páromnál minden rendben, tehát ha nem a hormonok játszanak velem és az átjárhatósági sem hoz eredményt, akkor írja a beutalót a Kaáli intézetbe. Remélem nem kerül rá sor! :)
2009. ápr. 5. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!