Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Márc.17. -re vártam de nem...

Márc.17. -re vártam de nem jött meg. Ma voltam a nőgyógyásznál, és felnyúlt hogy megnézze baba van e a dologban. Azt mondta se cysta se baba. Semmi. De akkor most mi van? Miért kési ennyit?

Figyelt kérdés

Viszont mondtam neki hogy a barátommal márc.17.-én voltunk együtt utoljára,megszakításos módszerrel védekeztünk.Amire azt mondta hogy ez a védekezési forma annyi mint halottnak a csók :) És ha attól a 15.-i esettől estem volna teherbe akkor azt ő most nem is érezhette volna,mert az még nagyon kezdetleges terhesség lenne.Azt mondta holnap reggeli vizeletből teszteljek.Ha negatív akkor 10 napos gyógyszerrel megindítjuk a vérzést.Ha pozitív akkor menjek vissza.Mikor megkérdeztem hogy,ha a 15.-i esettől teherbe estem akkor azt a tesz biztosan kimutatja?Nem adott egyértelmű választ.És ha nem elég a hcg de terhes vagyok és mégis megindítom a vérzést????Arra gondoltam várok jövőhétig a tesztel.Volt már 2 negatív tesztem ,de 19.-e környékén csináltam és ha 15-én estem teherbe nem mutatta volna ki.

SZERINTETEK TERHES VAGYOK????VAN MÉG REMÉNY?és ha nem Akkor miért késik ennyit??? :(

2009. ápr. 2. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Márc 15 ELŐTT mikor voltál korábban együtt a sráccal védekezés nélkül? A megszakításos módszer NEM védekezés...

Esély erre is van, meg arra is. Nem derül ki hogy szeretnél-e terhes lenni :)

2009. ápr. 2. 13:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Március 15.-e előtt még nagyon sokszor voltunk együtt mert már hónapok óta így védekezünk de eddig mindig megjött rendesen némi késéssel.Hát nem bánnám ha baba lenne :) de a barátom is örülne szerintem :) (7 éve vagyunk együtt.22 éves vagyok,ő pedig 27)
2009. ápr. 2. 13:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha szeretnétek babát, akkor miért védekeztek egyáltalán?
2009. ápr. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!