Ti, hogy éreztek? Mit gondoltok?
amig nincs rendesen bölcsis háttér nem fogják meglépni. egyébként sok víz lefolyik a dunán míg ebből lesz valami.
egyéni véleményemet nem irom le mert ugyis lehurrognátok.
na és persze lehet tüntetni. mondjuk ha 2 éves lesz nem gáz de ha egy akkor igen.
Gondoltam, hogy most akár hol laknánk, sem lenne könnyebb!:(
Már a híradót sem szeretem nézni, mert rosszul vagyok, attól ami itt folyik, és amiről beszámolnak a hírek!!!
az első vagyok. az egyéni véleményem:
a felsőoktatásban kéne körülnézni mert nagyon sok olyan emberke van aki állami támogatott szakon "ücsörög" 4 év helkyett 6-7 évig amig szinte át nem rugják valamennyi tárgyból. ez félévente több 100.000 forint is lehet. na ezektől kéne elvenni a pénzt nem az anyukáktól.
én is voltam fősulis ugyhogy tudom mi folyik az egyetemeken főiskolákon. persze tisztelet a kivételnek!!!!
az a baj az állam csak 3 helyen tud spórolni : közalkalmazottak nyugdíjasok családok. elég szomorú.
soki minimálbéresnek meg villája van és három kocsija.
na ez a vélemyényem:-)
Sziasztok!
Osztom az előttem álló véleményét. Mindig van valahogy. Ha más boldogsága nem is lesz az embernek, akkor legalább az, hogy családja van. Meg kell tanulni egy kicsit máshogyan élni mindenkinek. Vissza a régi idők szerint. Anyáink és nagyanyáinktól kellene ellesni dolgokat. Nem állítom, hogy nem aggódom, de abban biztos vagyok, hogy az élet ezzel nem áll meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!