Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti, hogy éreztek? Mit gondoltok?

Ti, hogy éreztek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki babát szeretne, az most hogy vélekedik a GYED,GYES,családi pótlék változásokról?Nem féltek ezek megszűnésétől, vagy csökkentésétől?Így is vállatok babát?Mi is nagyon szeretnénk babát, de én most egy kicsit megijedtem.Lakást is szeretnénk, de úgy néz ki befagyasztják a szocpolt is, meg a GYED is rövidebb lesz.Családi pótlékkal ki tudja mi lesz.Más is fél?Vagy én reagálom kicsit túl!?Várom az hozzászólásokat!:)
2009. ápr. 2. 08:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

amig nincs rendesen bölcsis háttér nem fogják meglépni. egyébként sok víz lefolyik a dunán míg ebből lesz valami.

egyéni véleményemet nem irom le mert ugyis lehurrognátok.

na és persze lehet tüntetni. mondjuk ha 2 éves lesz nem gáz de ha egy akkor igen.

2009. ápr. 2. 08:22
 2/18 A kérdező kommentje:
Szia!Köszönöm a válaszod!Én kíváncsi lennék azért a véleményedre!Én nem hurrognálak le!
2009. ápr. 2. 08:23
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat oszinten, en kulfoldon elek es az iden akartunk haza koltozni, dolgozni otthon egy evet egy evet es bevallalni a babat, de ugy dontottunk, hogy inkabb maradunk es itt fogok szulni meg akkor is ha itt hitelre lesz lakasunk otthon meg nem kellett volna hitelt felvennunk. :( Itt sem fenyes a helyzet de gondolom ezzel elmondtam mindent, hogy mi, hogyan velekedunk errol az egeszrol. Sajnos ez van. :( Szerintem nem reagalod tul.
2009. ápr. 2. 08:24
 4/18 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy most akár hol laknánk, sem lenne könnyebb!:(

Már a híradót sem szeretem nézni, mert rosszul vagyok, attól ami itt folyik, és amiről beszámolnak a hírek!!!

2009. ápr. 2. 08:27
 5/18 A kérdező kommentje:
Mások véleményeit is várom!:)
2009. ápr. 2. 08:30
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

az első vagyok. az egyéni véleményem:

a felsőoktatásban kéne körülnézni mert nagyon sok olyan emberke van aki állami támogatott szakon "ücsörög" 4 év helkyett 6-7 évig amig szinte át nem rugják valamennyi tárgyból. ez félévente több 100.000 forint is lehet. na ezektől kéne elvenni a pénzt nem az anyukáktól.

én is voltam fősulis ugyhogy tudom mi folyik az egyetemeken főiskolákon. persze tisztelet a kivételnek!!!!

az a baj az állam csak 3 helyen tud spórolni : közalkalmazottak nyugdíjasok családok. elég szomorú.

soki minimálbéresnek meg villája van és három kocsija.

na ez a vélemyényem:-)

2009. ápr. 2. 08:32
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszke, hogy mégis leírtad a véleményed.Egyet értek veled!Ők, könnyen beszélnek, hogy honnan vegyünk el több pénzt.Ha annyit keresnék,mint ők és minden féle "címen" vehetek fel támogatást, akkor én sem aggódnék!
2009. ápr. 2. 08:34
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon-nagyon nehéz helyzetben is születnek babák,háború,válság,stb. Persze nem ez az ideális de attól még meg lehet oldani valahogy. Régen én is mindentől megijedtem, de ma már mindegy csak jöjjön a baba. Ha mi tudunk mit enni akkor ő is tud, ha nem lesz pénz pelenkára akkor majd mosok mint régen a nagyanyáink! Ruhácskákat pedig lehet innen-onnan szerezni. Amikor meg már nagyobbacska lesz és több pénz kellene addig meg ki tudja mi fog történni?! Úgyhogy a szűkösebb időszakról ez a véleményem.
2009. ápr. 2. 08:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2009. ápr. 2. 08:56
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Osztom az előttem álló véleményét. Mindig van valahogy. Ha más boldogsága nem is lesz az embernek, akkor legalább az, hogy családja van. Meg kell tanulni egy kicsit máshogyan élni mindenkinek. Vissza a régi idők szerint. Anyáink és nagyanyáinktól kellene ellesni dolgokat. Nem állítom, hogy nem aggódom, de abban biztos vagyok, hogy az élet ezzel nem áll meg.

2009. ápr. 2. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!