Ez most hogy van? Nem értem. Mi lehet? Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szerű nyákom.
Figyelt kérdés
Az orvos szerint van peteérésem, ami biztos így van, mert van minden hónapban tojásfehérje szerű nyákom. Most is van tegnap óta, ma vagyok a 14. napon,30 naposak a ciklusaim. De az ovulációs tesztem már 3 napja ugyanolyan, halvány vonal a tesztcsík.2009. ápr. 1. 19:01
1/8 anonim válasza:
Peteérésed lehet. De ovuláció is történik? Meg is reped a tüsző és kiszabadul a petécske?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, az orvos azt mondta az is van, megnézett ultrahangon.
2009. ápr. 1. 19:11
3/8 anonim válasza:
Ha ébredési hőt nézel, többet megtudhatsz. Ott egyértelmű(bb), hogy történt-e valami. Már tesztem is volt halvány pozitív, hogy nem lett/maradt terhesség (bár többnyire lehetett, csak a szervezetem nem volt felkészülve), tüneteim is csaptak be, sőt az ovulációs mikroszkóp is. Volt petefészek körüli szúró fájdalom, t.repedés nélkül, a "diagnosztizálásában" a hőgörbém segített. Egyértelmű volt, hogy nem szabadult pete. Nálad ez kizárt, akkor sem kell csüggedni a teszt miatt. Jó lenne tudni, hogy miből mér pontosan a teszt...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Holnap megint mennem kell orvoshoz. Meglátjuk mit mond.
2009. ápr. 1. 19:49
5/8 anonim válasza:
Én is pont így jártam ebben a hónapban, hogy folyamatosan negatívak lettek a tesztek, de uh-on látszott az érett petesejt és a hőm is szépen le, majd fel ugrott. Úgyhogy én inkább hiszek a testemnek mint a tesztnek (bár örültem volna ha pozi).Ja, és a "babatrvezők otthonában" a példagörbéknél van negatív ovu tesztes terhes görbe! Úgyhogy van ilyen, ne aggódj.
6/8 anonim válasza:
Többféle tesztel próbálkozz. Pld jó még az ovulációs mikroszkóp is.
Jó lenne, ha tudnál írni, hogy mit mondott a doki holnap...:) jó az igeidőm :))
7/8 A kérdező kommentje:
:):) Köszönöm nektek, kicsit megnyugodtam. Írok neked holnap privátban, hogy mi volt.
2009. ápr. 1. 20:34
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és a mikroszkópot is próbáltam, de az se jött be, menstruáció alatt is páfrányos volt.
2009. ápr. 1. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!