Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma csináltam egy tesztet de nega lett. Akkor most mi van a hőm szerint jónak kellene lennie nem? De akkor miért nega?
Szia.
Belinkelem neked a saját görbém amire tutira vettem hogy babás vagyok és mégsem voltam az , azért linkelem be neked hogy nehogy te is abba a hibába ess bele amibe én , és hogy kisebb legyen a csalódás ha netán megjön mert nagyon szépe a görbéd , és nekem sem hormonzavarom sem pé hiányom sem semmi orvosilag diagnosztizált bajok sem nekem sem a páromnak nincsen pedig már 2,5 éve vizsgálgatnak minket , remélem neked poz teszted lesz egy két nap múlva , de lásd van ellenpélda is.
Írd majd meg hogy mi lett veled és nagyon drukkolok hogy babás legyél.
Szia!
Szerintem is lehet baba... Csak kicsi az esélye, mert ha a peteérésedtől számolunk 12 napot akkor már pozinak kellene lennie a tesztednek, de ha késői beágyazódásod volt akkor az pár nappal későbbre tolódik! Szóval ha pár nap múlva sem mutat a teszt semmi jót, akkor szerintem nem vagy babás!
De dokihoz mindenképp menj el, mert a 24-34 napos ciklus mondható normálisnak és te ezt már túlszárnyaltad!
A hőd meg amíg meg nem jön, ilyen szép magasan lesz, tehát abból nem lehet 100 %-ra babára gondolni!
Sajnálom, de doki lenne a legjobb megoldás, majd kapsz olyan gyógyszert ami rendbe teszi a ciklusodat!
Én clostyt kaptam, pedig csak 26 és 32 nap között ingadozott a mensis ciklusom napjainak száma... És úgy néz ki babó lett belőle, mindjárt az első hónapban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!