Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnap kellett volna megjönn...

Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma csináltam egy tesztet de nega lett. Akkor most mi van a hőm szerint jónak kellene lennie nem? De akkor miért nega?

Figyelt kérdés
[link]
2009. ápr. 1. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet korai volt a teszt. Az, hogy a görbe jó, még nem jelent babát. Lehet van valami hormonzavarod. Csináltak már valamikor hormonvizsgálatot? Nem lehet tudni mi lehet veled. Szokott máskor is késni? Fordult már elő hasonló?
2009. ápr. 1. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:
egyszer volt ilyen csak. nem volt még hormonvizsgálatom- Lehet még ebbő pozi?
2009. ápr. 1. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehet... :)
2009. ápr. 1. 19:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Belinkelem neked a saját görbém amire tutira vettem hogy babás vagyok és mégsem voltam az , azért linkelem be neked hogy nehogy te is abba a hibába ess bele amibe én , és hogy kisebb legyen a csalódás ha netán megjön mert nagyon szépe a görbéd , és nekem sem hormonzavarom sem pé hiányom sem semmi orvosilag diagnosztizált bajok sem nekem sem a páromnak nincsen pedig már 2,5 éve vizsgálgatnak minket , remélem neked poz teszted lesz egy két nap múlva , de lásd van ellenpélda is.

Írd majd meg hogy mi lett veled és nagyon drukkolok hogy babás legyél.

[link]

2009. ápr. 1. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is lehet baba... Csak kicsi az esélye, mert ha a peteérésedtől számolunk 12 napot akkor már pozinak kellene lennie a tesztednek, de ha késői beágyazódásod volt akkor az pár nappal későbbre tolódik! Szóval ha pár nap múlva sem mutat a teszt semmi jót, akkor szerintem nem vagy babás!

De dokihoz mindenképp menj el, mert a 24-34 napos ciklus mondható normálisnak és te ezt már túlszárnyaltad!

A hőd meg amíg meg nem jön, ilyen szép magasan lesz, tehát abból nem lehet 100 %-ra babára gondolni!

Sajnálom, de doki lenne a legjobb megoldás, majd kapsz olyan gyógyszert ami rendbe teszi a ciklusodat!

Én clostyt kaptam, pedig csak 26 és 32 nap között ingadozott a mensis ciklusom napjainak száma... És úgy néz ki babó lett belőle, mindjárt az első hónapban! :)

2009. ápr. 1. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!