Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már 2 napja meg kellett...

Ha már 2 napja meg kellett volna jönnie, de hétfőn volt kevés vérzés, kedden délelőtt pecsételés, ma semmi, megindulhat még?

Figyelt kérdés
Pár napja mensis hasfájásom van, de nem olyan erős. Ma egész nap a bal oldali petefészkem fájdogál és a derekam. Semmi más tünet nincs. Lehet baba vagy járt már így más is, és megjött neki utána rendesen?
2009. ápr. 1. 14:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez még lehet mindkettő, de ha csinálsz egy tesztet, az már ha baba van, megmutatja. CSináltál már?

De lehet, hogy csak azért nem jön meg, mert stresszelsz rajta, hogy megjön-e vagy baba. Sztem csinálj egy tesztet, attól megnyugszol.

2009. ápr. 1. 14:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem teszteltem még.
2009. ápr. 1. 14:51
 3/4 anonim ***** válasza:
első vagyok: akkor sztem csinálj egyet a holnap reggeli vizeletből és utána már okosabb leszel. Ha negatív, akkor nagy valószínűséggel nem vagy babás és meg fog jönni. Ha + akkor gratulálok, viszont mielőbb menj dokihoz, mert a pecsételésre adnak gyógyszert, nehogy baj legyen!
2009. ápr. 1. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a gyors választ.
2009. ápr. 1. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!