Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 honap probálkozás után még...

8 honap probálkozás után még összejöhet a Baba?

Figyelt kérdés
Szerintetek ha már valaki ennyi ideje probálkozik akkor már össze kéne jönni nem?Használok ovu tesztet ami a 14-edik napomon pozi.Hőmérőzök,fel is megy a hőm pé után.Tojcsim is van.A nőgyógyász megvizsgált,látta a 13-madik napomon a nagy petémet,és mégse jön össze.Voltam hormonvizsgálaton,3 hét mulva lesz eredmény.Köszi
2009. ápr. 1. 10:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia! Hát igen ez nagyon szomorú. Engem ahogy fent is írtam nem hajtott el a doki, bár maszekba mentem. Mi családtervezőbe azért nem mentünk, mert a környékünkön nincsen. És oda elmeni nagyon nehéz. De így is jó ellátást kaptam bár sokat is fizettem érte. Pl: a hormonvizsgálatra átszólt a doki, küldte hogy mit kér számítógépen, csak átmentem a másik épületbe a laborba és már vártak. Az eredményt átvitték a dokinak így nem kellett érte mennem. 1 nap alatt készen volt. A spermavizsgálat+ fizikai vizsgálat szintén maszek, rögtön meglett az eredmény, bár ezek a 12.000 meghaladták. A nőgyógyászati vizsgálatokon mindíg csinált a doki nagyfelbontású hüvelyi Uh-t. Nem vizsgál soha kézzel, csak mikor rákszűrést csinál, úgyhogy a családtervezőbe sem csinálnak egyebet. Én már kinéztem 2 doki címét, ezek mind jó nevű professzorok akik meddőséggel foglalkoznak, vagy a Kaáliba megyek, de előtte még vagy 4 hónapot adok a dokimnak mert ezek iszonyatosan sokba kerülnek. A Kaáliba csak egy konzultáció 13.000 és vizsgálat még ebben nincsen!
2009. ápr. 1. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy gondolom, hogy a spermavizsgálat az elsők között kell, hogy legyen. Egy nőnél sokmindent meg kell vizsgálni, lehet az hormon, ciszta, elzáródás, gyulladás a szervezetben, stb-stb-stb. Egy férfinál ezzel ellentétben csak és kizárólag a spermát kell vizsgálni. Itt nincs helye szégyenlősségnek, és már másnap megvan az eredmény. Nem fáj, nem kell senki előtt levetkőznie. Vannak férfiak, akik elvárnák, hogy a nő elmenjen ezer vizsgálatra, Ő meg erre az egyre nem hajlandó, nehogy csorba essen a férfiasságán (ráadásul rejtuk kívül senki sem gondolja, hogy csorba esne rajta). Persze szerencsére nem minden férfi ilyen. Ráadásul egy kis gyógyszeres kezeléssel javíthatók az esélyek.

2009. ápr. 1. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Szia! A spermavizsgálat nem fáj, de levtközni azért kell, mert akinél mi voltunk azt mondta hogy fizikai vizsgálat nélkül egyedül a spermavizsgálat nem elég. A prosztatát is meg kell vizsgálnia nincsen-e megduzzadva..stb. De ez is csak kellemetlen.
2009. ápr. 1. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
A páromnak nem kellett levetkőznie. Nem is értem, a te párodat miért kínozták meg szegénykét, hiszen ha a spermák életerősek, mozgékonyak, egészségesek, akkor felesleges tudniuk a teherbeeséshez, hogy a prosztata milyen. Ha betegek a spermák, akkor pedig úgysem kerülhetőek el a kellemetlen vizsgálatok. A párom otthon elintézte a dolgot, és az ejakulátummal 3 órán belül be kellett érnie a laborba. De akár a laborban is megtehette volna. Az egyetlen kellemetlen az volt benne, hogy előtte 5 napig nem lehetett szex, de ezt amúgy is kiiktatta a menstruáció.
2009. ápr. 1. 13:15
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jo választ!Majd a doki megmondja a hormon után hogy mi a következő lépés!
2009. ápr. 1. 13:25
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom miért kellett fizikai vizsgálat, de ő az orovs és nem ellenkeztünk. Nagyon alapos volt, és megnézte a prosztata felszínét is, hát ő tudja biztos hogy miért, de ezt ki is hangsúlyozta, hogy kell, de csak pár perc volt. Több műszereel vizsgálta a spermát is és nem tudom, hogy másnak miért kell napokat vagy hormonnál 2 hetet várni az eredményre. Nálunk a spermavizsgálat azonnal (látott egy korábbi fertőzés jelét is, úgyhogy kapott a párom Tavanicot) a hormon vizsgálat pedig másnapra megvolt. Bár mindkettőnél magánrendelésre mentünk.
2009. ápr. 1. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!