Mensim volt 25-26-án, de csak barnáztam. Most akkor nem vagyok terhes?
Szerintem korai volt még a teszt, de ez nem azt jelenti hogy terhes vagy. Az én anyukám 4 hónapos terhesen is menstruált, vagy legalább is olyasmi, de nem az addig megszokott. Egy ismerősöm is csinált tesztet, negatív lett neki elsőre, mert még akkor korai volt, két hét múlva azért csak pozitív lett. Nekem már több mint két hete késett amikor tesztet csináltam és hála az égnek pozitív lett. A testhőmérsékleted lehet terhességi jel, mert nekem is 36,5 körül mozgott.
10 hetes kismami
Nagyon köszönöm Nektek! Kicsit elkeseredtem a nagy negativ teszt utàn.Azèrt mertem tesztet csinàlni mert az este nagyon fájt az egèsz medencèm,alig tudtam elaludni.Gondoltam hogy biztosan + lesz a tesztem. Vàrok,hàtha....
Köszönöm ès Kivànok jo babavàràst!!!
Szia!Inkàbb olyan fura izomlàzszerü èrzèsem van de mèg soha nem voltam terhes ès tegnap este nagyon fàjt az egèsz medencèm ès fura szurkàlàsoka èrzek.Nagyon meg voltam ijedve az este.Remèlem hogy tényleg baba.
Gratulàlok a pocilakodhoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!