Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett már ovum? Mi a...

Lehetett már ovum? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 14. 09:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát necces! Ovukor ugye az alaphő fölé kellene mennie legalább két tizedfokkal! Ez még nálad nem volt meg!
2011. júl. 14. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy nekikészült a tested, de az ovu nem történt meg és nem fog megtörténni ebben a hónapban. Vagy úgy jársz, mint én, h leesik a hő, visszamegy alapra, majd megint leesik és felmegy alap fölé.
2011. júl. 14. 09:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Véleményetek szerint miért ilyen változó az alaphőm? Miért változtatja minden hónapban a ciklus.hu?

Az első ciklusnál hónaljban mértem, a másodiknál hónaljban kezdtem, de áttértem szájban mérésre, akkor volt nagyon-nagyon halvány pozitív tesztem, de megjött. Harmadik ciklusnál csak szájban mértem, de gyulladáscsökkentőket szedtem. A negyediknél is szájban mérem.

[link]

[link]

[link]

[link]

Vélemények?

2011. júl. 14. 09:43
 4/10 anonim ***** válasza:
szia! nem tudom, megvolt e már az ovud, mert ha a ciklusaid 30 nap környékén mozognak, akkor korainak találom a 10. napot. szerintem azért változik ennyire, mert kánikula van, másképp működik ilyenkor a hőháztartás, arra is hat szerintem. én most nem is mérem.
2011. júl. 14. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem változik az alaphőd, csak máshol méred...

A hónaljban és a szájban mérésnél kizárt, hogy ugyanannyi alaphőt kapj :D Az pedig, hogy hónap közepén tértél át az egyikről a másikra, teljesen értékelhetetlen görbét ad (ugyanúgy, mint a hónaljban méréskor).

2011. júl. 14. 11:55
 6/10 anonim ***** válasza:
En is kizartnak tartom az ovut a 10. napon. Ovu utan 14. napra jon meg Neked minden gorbed szerint. Van meg par nap ovuig, apara fel!:)
2011. júl. 14. 19:52
 7/10 A kérdező kommentje:

A 3. ciklust, és most a 4. ciklust már szájban mértem. Mégsem egyforma a kettőnél az alaphő. Ezért nem értem. És a harmadik ciklusnál, mikor gyulladáscsökkentőt szedtem nem volt lázam, sem hőemelkedésem.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2011. júl. 15. 07:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez a forrosag is bezavar a hohaztartasba! Ezert is lehet az, hogy nem ugyan annyi az alaphod. Ez a 40 fok ez nem normalis. A lenyeg, hogy nem volt meg ovud!:)
2011. júl. 15. 10:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Mára így alakult a hőm:

[link]

2011. júl. 17. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ma meg holnap kell szeretkezni! Utána meg, amikor jól esik :) Szurkolok!
2011. júl. 17. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!