Véleményetek szerint miért ilyen változó az alaphőm? Miért változtatja minden hónapban a ciklus.hu?
Az első ciklusnál hónaljban mértem, a másodiknál hónaljban kezdtem, de áttértem szájban mérésre, akkor volt nagyon-nagyon halvány pozitív tesztem, de megjött. Harmadik ciklusnál csak szájban mértem, de gyulladáscsökkentőket szedtem. A negyediknél is szájban mérem.
Vélemények?
Nem változik az alaphőd, csak máshol méred...
A hónaljban és a szájban mérésnél kizárt, hogy ugyanannyi alaphőt kapj :D Az pedig, hogy hónap közepén tértél át az egyikről a másikra, teljesen értékelhetetlen görbét ad (ugyanúgy, mint a hónaljban méréskor).
A 3. ciklust, és most a 4. ciklust már szájban mértem. Mégsem egyforma a kettőnél az alaphő. Ezért nem értem. És a harmadik ciklusnál, mikor gyulladáscsökkentőt szedtem nem volt lázam, sem hőemelkedésem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!