Nagy súlyfelesleggel (100 kg körül) terhesség?
Nagyon szeretnék még egy babát,38 éves vagyok és elég nagy a súlyfeleslegem. Próbálok fogyni, de már elég kevés az időm. Ha gyorsan fogyok, akkor a terhesség alatt úgyis visszajön. Ha lassan, 1-2 év, akkor meg kifutok az időből.
Voltatok/vagytok hasonló helyzetben?
A cukros diéta lényege, hogy kevés szénhidrátot kell enni,azt is elosztva. Amit nyugodtan lehet enni : hús, sajtok, tojás. Ezekben szinte nincs is szénhidrát. Ami szénhidrát bomba és nagyon keveset szabad enni : lisztes, cukros dolgok, beleértve a kenyereket, tésztákat, (teljes kiőrlésű lisztből készült is ugyanannyi szénhidrátot tartalmaz!) gyümölcsöket. A zöldségek közül a salátaféléket lehet enni nyugodtan, de pl a krumpli (bármilyen formában), a rizs, a kukorica, a hüvelyesek, a répa rengeteg szénhidrátot tartalmaz. Nasinak én szotyit, manfulát rágcsáltam, ha éhes maradtam. Láttam valahol a neten mintaétrendet, de ilyenkor hajnalban nem fogom megtaláni, talán majd délután, ha hazaértem melóból.
Így első látásra húzósnak tűnik, de nem az. :-)
köszönöm szépen a választ, most beírtam a "gugliba", és találtam mintaétrendet, most ebből mazsolázok. Már most elkezdem az átállást, a mai bevásárlásnál figyelembe veszem a ch tartalmat is, és a pékárukat messzire elkerülöm - mert hát nekem ez a nagy bűnöm, hogy nagyon szeretem, ha tehetném egész nap csak azt ennék.
Hétfőre pedig szeretném teljesen elhagyni azokat az ételeket, amiben sok a ch. Velem tart valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!