Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagy súlyfelesleggel (100 kg...

Nagy súlyfelesleggel (100 kg körül) terhesség?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék még egy babát,38 éves vagyok és elég nagy a súlyfeleslegem. Próbálok fogyni, de már elég kevés az időm. Ha gyorsan fogyok, akkor a terhesség alatt úgyis visszajön. Ha lassan, 1-2 év, akkor meg kifutok az időből.

Voltatok/vagytok hasonló helyzetben?

2011. júl. 13. 23:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyáltalán nem volt súlyfeleslegem, 165 cm, 58 kg voltam, de terhesség előtt méregteleníteni akartam a szervezetem. Elmentem egy egészségházba egy hétre léböjt kúrát tartani. Gyakorlatilag egy hétig nem ettünk, csak gyógyteákat, zöldségleveket, vizet ittunk, szigorú orvosi felügyelet alatt. Nagyon jó társaság jött össze, kirándultunk, úsztunk, tornáztunk, szaunáztunk. Testileg, lelkileg felemelő érzés volt! Egy hét alatt 5 kg ment le, utána azonnal teherbe is estem. Volt nálam súlyosabb hölgy, akiről 10 kg ment le. Ha megvan rá a kereted, és nem sajnálod rá a pénzt, próbáld ki, vannak 2-3 hetes kúrák is. Egyébként 28 napig lehet böjtölni, addig a tartalékokból él a szervezet, még a soványaknál is. Mielőtt bárki megszólna, hogy milyen egészségtelen dolog ez, elmondanám, hogy Amerikában, aki évente egyszer böjtöl, kevesebb tb-t kell fizetnie, mert nagyon sok betegséget megakadályoz ez a fajta méregtelenítés.
2011. júl. 14. 10:27
 12/14 Manka68 ***** válasza:

A cukros diéta lényege, hogy kevés szénhidrátot kell enni,azt is elosztva. Amit nyugodtan lehet enni : hús, sajtok, tojás. Ezekben szinte nincs is szénhidrát. Ami szénhidrát bomba és nagyon keveset szabad enni : lisztes, cukros dolgok, beleértve a kenyereket, tésztákat, (teljes kiőrlésű lisztből készült is ugyanannyi szénhidrátot tartalmaz!) gyümölcsöket. A zöldségek közül a salátaféléket lehet enni nyugodtan, de pl a krumpli (bármilyen formában), a rizs, a kukorica, a hüvelyesek, a répa rengeteg szénhidrátot tartalmaz. Nasinak én szotyit, manfulát rágcsáltam, ha éhes maradtam. Láttam valahol a neten mintaétrendet, de ilyenkor hajnalban nem fogom megtaláni, talán majd délután, ha hazaértem melóból.

Így első látásra húzósnak tűnik, de nem az. :-)

2011. júl. 15. 04:58
 13/14 anonim ***** válasza:

köszönöm szépen a választ, most beírtam a "gugliba", és találtam mintaétrendet, most ebből mazsolázok. Már most elkezdem az átállást, a mai bevásárlásnál figyelembe veszem a ch tartalmat is, és a pékárukat messzire elkerülöm - mert hát nekem ez a nagy bűnöm, hogy nagyon szeretem, ha tehetném egész nap csak azt ennék.

Hétfőre pedig szeretném teljesen elhagyni azokat az ételeket, amiben sok a ch. Velem tart valaki?

2011. júl. 15. 08:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:-)
2011. júl. 17. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!