Nagyon szeretnék még egy babát,38 éves vagyok és elég nagy a súlyfeleslegem. Próbálok fogyni, de már elég kevés az időm. Ha gyorsan fogyok, akkor a terhesség alatt úgyis visszajön. Ha lassan, 1-2 év, akkor meg kifutok az időből.
Csinald a 90 napost, nem egyszeru betartani, de lathato eredmenye lesz 3 honapon belul. Aztan johet a baba. Terhesseg alatt is "csinalhatod", de akkor nincs gyumolcsnap es ha megkivansz valamit akkor ne allj ellen 2-3 falat erejeig.
2011. júl. 14. 00:14
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Sajnos egyszer már csináltam. Bár 60 napig (2 hónapig) 10 lement és 14 jött vissza néhány hónap múlva. Már rájöttem, hogy csak a hosszútávú, lassú fogyókúra -pontosabban az életmódváltás- a legjobb, de az rengeteg idő:-(
2011. júl. 14. 00:23
3/14 Manka68 válasza:
Szia!
A cukros diétát javaslom neked, azt lehet terhesen is csinálni, sőt! :-) És akkor is, ha nem vagy cukros. :-)
A lényege, hogy kevés szénhidrátot viszel be, azt is elosztva. Fehérjét nyugodtan lehet enni. Ezzel szép lassan koplalás nélkül lehet fogyni. És persze mozgás. Én így adtam le az összes fölös kilómat, és nem jött vissza. Közben pedig nyugodtan lehet próbálkozni.
2011. júl. 14. 04:33
4/14 anonim válasza:
van ismerősöm ilyen súllyal,és a második babáját várja.
2011. júl. 14. 07:34
5/14 anonim válasza:
Nekem is volt némi súlytöbbletem, bár nem ennyi. ( 77ről indultam terhesség elején), és a cél az volt, hogy ne hízzak 5 kilónál többet.
A végére 79 kiló voltam, most 7 hetes a babám, és 67 kiló vagyok. tehát simán lehet ilyenkor is életmódot váltani, ami nálam nagyon jól alakul. A fiam majdnem 4 kilóval született, és 57 centivel, egészséges nagyfiú.
Álljatok neki a bébinek, csak ne halogasd a váltást, sem azért mert terhes vagy, sem azért, mert szoptatsz.
2011. júl. 14. 07:47
6/14 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy kevés az idő! Ha ráfogod erre,akkor sosem fogod elkezdeni. Egyébként babásan sem kell ugye zabálni. Tehát kezd el, közben próbálkozhattok a bébivel, és ha össze is jön, akkor is figyelj oda magadra!
2011. júl. 14. 08:09
7/14 anonim válasza:
Szia!
A cukros diétában tényleg van valami :) és igen, azt lehet terhesen, sőt! Mióta diétáznom kell, nem jött fel 1 kg sem.
32 hetes km
2011. júl. 14. 08:25
8/14 anonim válasza:
Szia!Nagy súllyal szültem a kisfiam 111kg volt a kezdősúly.12 kg-t híztam ,normál terhesség volt.A szülés után teljesen visszafogytam 108 -ra.Viszont a szoptatás alatt feljött az egész vissza!
2011. júl. 14. 08:29
9/14 anonim válasza:
Akik a cukros diétát csinálják, leírnák nekünk a lényeget, vagy, hogy hogy csináljuk? Nekem is ugyanaz a gondom, mint a kérdezőnek, és jól jönne egy kis segítség :) Most az orvos javaslatára táplálkozási naplót vezetek, de egyenlőre nem látok semmi változást. (és bocsi az offért)
2011. júl. 14. 08:49
10/14 anonim válasza:
Szia. Én 150 fölött voltam, mielőtt nekikezdtünk próbálkozni az első babámmal. Teljesen kizártam a szénhidrátot, a krumplit, rizst és gyümölcsök közül is csak az almát ettem. Sok zöldséget ettem mindenféle tejtermékkel, hússal. 120 körül voltam, amikor elkezdtünk próbálkozni 6 hónap múlva és második hónapban teherbeestem. Problémamentes terhességem volt, már 8 éves a lányom. :) Tavaly is fogytam 22 kilót ezzel a módszerrel és helyreállt a ciklusom. Nagyon ajánlom. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!