Nem tudom mit csináljak. Nem jött meg.. Hogyan mondjam el itthon? Mit tegyek?
Szia nyugi!Ha a pénisze nem ért a hüvelyed közelébe akkor semmi probléma :)
A melled azért feszülhet,mert meg fog jönni,és azért van hányingered,mert ideges vagy e miatt.
Ebben az időben a hormonok változnak,de ha nagyon idgees avgy csinálj tesztet bár sztem felesleges...
600-800ft kb,már rossman és dmben is kaphatóak,de vannak gyógyszertárakban is.
De biztos nincsen semmi :)
egyelőre ne mondd el. a stressztől is késhet, ha csak pettingeltetek akkor nagyon kicsi az esélye h teherbe ess. a tüneteket valószínű tényleg csak beképzeled. vegyél tesztet, ha az megnyugtat, úgy tudom 7-800 ft-ért már lehet kapni, de vigyázz, azok sem tévedhetetlenek!
de első körben mindenképp nyugodj meg, mert ha stresszelsz még tovább késik majd!
nekem is késett már egy hétnél többet, és nem voltam terhes.. már 2-3 nap késés után szóltam anyukámnak...
szerintem akármi is van, szólj...egyedül nem tudod megoldani
Én is voltam már többször hasonló helyzetben. Mindig nagyon féltem, mert volt már egy rossz élményem, amikor nagyon megijedtem, pedig akkor sem volt baj. Az a lényeg, hogy nyugodj meg, ha még egy hetet késik, akkor beszélj Anyukáddal, mondd el neki, hogy mi történt közted és a barátod között, viselkedj felnőtt módjára, hogy lássa, egyenlőek vagytok. Ha nem tudsz megnyugodni, akkor pedig ugye marad a teszt, ahogy a többiek is írták.
C.
Mindenféleképp vegyél tesztet, ez az első!
Itt már többször olvastam korodbeli lányoktól, hogy rendszertelen a mensijük. Bízzunk benne, hogy ezért nem jött még meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!