Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem tudom mit csináljak. Nem...

Nem tudom mit csináljak. Nem jött meg.. Hogyan mondjam el itthon? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 1 hete késik a menstruációm. Nem feküdtem le a sráccal csak pettingeltünk.. De nagyon félek hogy még is...:$ Mostanába hányingerem van és fáj a mellem:S Remélem csak be képzelem... De ha nem mit tegyek? mennyiért tudnék terhességi tesztet vásárolni? Kérlek írjatok..:$
2009. márc. 31. 20:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%

Szia nyugi!Ha a pénisze nem ért a hüvelyed közelébe akkor semmi probléma :)

A melled azért feszülhet,mert meg fog jönni,és azért van hányingered,mert ideges vagy e miatt.

Ebben az időben a hormonok változnak,de ha nagyon idgees avgy csinálj tesztet bár sztem felesleges...

600-800ft kb,már rossman és dmben is kaphatóak,de vannak gyógyszertárakban is.

De biztos nincsen semmi :)

2009. márc. 31. 20:10
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

egyelőre ne mondd el. a stressztől is késhet, ha csak pettingeltetek akkor nagyon kicsi az esélye h teherbe ess. a tüneteket valószínű tényleg csak beképzeled. vegyél tesztet, ha az megnyugtat, úgy tudom 7-800 ft-ért már lehet kapni, de vigyázz, azok sem tévedhetetlenek!

de első körben mindenképp nyugodj meg, mert ha stresszelsz még tovább késik majd!

2009. márc. 31. 20:11
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

nekem is késett már egy hétnél többet, és nem voltam terhes.. már 2-3 nap késés után szóltam anyukámnak...

szerintem akármi is van, szólj...egyedül nem tudod megoldani

2009. márc. 31. 20:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Petting közben is teherbe lehet esni, bár nem 1xű, de volt már rá példa. 700 ft körül kapsz a rossmannban, dm-ben.
2009. márc. 31. 20:16
 5/11 anonim válasza:
93%

Én is voltam már többször hasonló helyzetben. Mindig nagyon féltem, mert volt már egy rossz élményem, amikor nagyon megijedtem, pedig akkor sem volt baj. Az a lényeg, hogy nyugodj meg, ha még egy hetet késik, akkor beszélj Anyukáddal, mondd el neki, hogy mi történt közted és a barátod között, viselkedj felnőtt módjára, hogy lássa, egyenlőek vagytok. Ha nem tudsz megnyugodni, akkor pedig ugye marad a teszt, ahogy a többiek is írták.

C.

2009. márc. 31. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem elobb vegyel tesztet, varj meg 1 hetet es utana szolj anyukadnak.
2009. márc. 31. 20:18
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
ha a penisze nem kerult a huvelyedbe illetve nem ujjazott ugy h spermiumok lehettek az ujjan (pl eloszor te eligetetted ki ot) akkor nem lehetsz terhes!! nyugi.
2009. márc. 31. 20:19
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is késett, ennél még többet is, ennyi idősen pláne, de még később is. Ha nagyon aggódsz, vegyél egy tesztet, de egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, más miatt is késhet, befolyásolhatja betegség (az is okozhat hányingert), stressz, étkezési szokások...
2009. márc. 31. 20:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Mindenféleképp vegyél tesztet, ez az első!

Itt már többször olvastam korodbeli lányoktól, hogy rendszertelen a mensijük. Bízzunk benne, hogy ezért nem jött még meg.

2009. márc. 31. 21:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Ajánlom a forró fürdőt. Az megnyugtat és a menszit is segít meghozni.
2009. ápr. 1. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!