Még mindig nem peteérés volt? Létezik, h a ciklus.hu téved? Már nem is bírom, kár volt mérni a hőmet, eddig legalább ezért nem idegeskedtem.
2011. júl. 13. 10:27
21/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. :)
2011. júl. 18. 21:07
22/25 anonim válasza:
Endokrinológushoz kell menned, nem szülész-nőgyógyászhoz. Ez nem az ő szakterülete. Én Bp-en voltam a Mesmentisben. Ott azt mondta a doktornő, hogy fél éven belül teherbe fogok esni. Azelőtt 3 évig próbálkoztunk és a megbeszélést követő 4. hónapban teherbe estem. Ők foglalkoznak ezzel a problémával, bár fizetős. De ahogy elnézem a belinkelt doki is magánban nyomja, úgyhogy akkor én inkább egy olyannak fizetnék, akinek ez a szakterülete.
23/25 A kérdező kommentje:
Endoknál is voltam már, ő adta a meforalt augusztusban megyek vissza hozzá.
Ma reggel behúzta a ciklus.hu (a fertility nem észlelete még). Szóval csak volt/lehetett peteérésem.
Nem szeretnék cisztaműtétet:( Már 3x volt. És csak most jutottam el endokhoz, a nőgyógyászom nem is mondta, szóval no comment. Ő mindig csak petevezeték átfújás, cisztaműtést és a clostyt adta norculottal. Még jó, hogy van internet.
2011. júl. 19. 06:32
24/25 anonim válasza:
Egyébként hogy már megvan a met (elég nehezen írják fel a dokik), már egyenesben vagy. Hiszen a pcos kezeléséhez kell met+speciális diéta és mozgás. Nem tudom, mennyit tudsz a diétáról? Mondott valamit róla a dokid? 160g szénhidrát egy nap?
25/25 A kérdező kommentje:
Annyit mondott diétázzak, de hogy hogy azt sajna nem. Most próbálom összeállítani az étrendem, de minden nap elcsábulok. A gyümölcsöknek nagyon nehezen állok ellen. A többi nem gond. 175 CH diéta nem elég?
A mozgás, arra nincs időm :( és energiám sem. 1 éves fiam után rohangálok, pakolok, emelgetem stb. ennél többre nem futja.
2011. júl. 19. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!