Nincs peteérésem. Miért nem segít a doktor? Kihez forduljak?
PCO-m van!Fél éve próbálkozunk a babával sikertelenül!:-(
Nincs peteérésem!De még nem is akar kezelni a PCO-mmal!Semmi gyógyszert nem adott hogy meginduljon a peteérés!Megkérdeztem hogy mi a teeendő annyit mondott nem foglalkozik PCO-val!Ki ír fel nekem peteérés elősegítő gyógyszert?Háziorvos vagy csak nőgyógyász?Segítségre van szükségem!Ki segít nekem ha nem a dokim!:-(
Szia!
[link] ORVOSAJÁNLÓ!
A pcos nem nem nőgyógyászati, hanem endokrinológiai (hormon) probléma. ELőször keress fel egy endokrinológust,aki terheléses vércukor és inzulin tesztet csinál vérvételből, valamint elküld nőgyógyászhoz. A nőgyógyi megnézi hüvelyi ultrahanggal,vannak-e polycisztáid. A két eredményalapjn jelentik ki, hogy pcos vagy!
Ajánlom a MENS MENTIS-t www.mensmentis.hu, szerintem ők értenek hozzá!
PCOS: kap Metformint+diétázik+sportol!!!!!!!
És ha többet akarsz megtudni a PCOS-ről akkor feltétlenül ajánlom a www.nlcafe.hu weboldalon a fórumot, ott keress pá a pcos fórumra. Rengeteg hasznos infot tudsz meg és kérdezni tudsz babás, babára váró és terhes pcos csajoktól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!