Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nincs peteérésem. Miért nem...

Nincs peteérésem. Miért nem segít a doktor? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés

PCO-m van!Fél éve próbálkozunk a babával sikertelenül!:-(

Nincs peteérésem!De még nem is akar kezelni a PCO-mmal!Semmi gyógyszert nem adott hogy meginduljon a peteérés!Megkérdeztem hogy mi a teeendő annyit mondott nem foglalkozik PCO-val!Ki ír fel nekem peteérés elősegítő gyógyszert?Háziorvos vagy csak nőgyógyász?Segítségre van szükségem!Ki segít nekem ha nem a dokim!:-(

2008. febr. 28. 09:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress fel egy új orvost ez cígy nem állapot hogy le se sz...r! Elnézést a kifejetésért de ez az igazság.Csak nődoki írhatja fel ezeket a gógszereket.Minél előbb menj el máshoz ki kell magad kezeltetni,remélem hamar meggyógyúlsz és hamar összejön a kis picikétek.
2008. febr. 28. 09:55
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
én már régen kerestem volna egy másik dokit, aki komolyan veszi a problémádat, mert ez nem játék. Én tudok neked ajánlani egy jót, ha írsz privit leírom az elérhetőségeit, ja és akár egyből is tud fogadni téged.
2008. febr. 28. 10:10
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is PCOS-em van, másfél évig folyamatosan hormonkezelést kaptam, volt laporoszkópiás műtétem is, így sikerült teherbe esnem, 7 hete szültem. Szerintem sürgősen keress egy normális dokit / csakis nőgyógyászt /, mert ez magától nem "javul" meg, ráadásul a legtöbb esetben elég hosszadalmas a kezelés, mire eredményes lesz. Gondolom a babát pedig minél előbb szeretnéd.

Sok sikert!

2008. febr. 28. 10:11
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokta!Sajnálom hogy ilyen doktorok is vannak a világon :-( A 2. válaszadónak üzenem hogy valamiért nem lehet privátba írni...De én Székesfehérvári vagyok!Ott is van valami igazán jó doki?Tuddsz ajánlani?Vagy valaki?Köszönöm
2008. febr. 28. 10:16
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
szia én vagyok a 2. válaszoló, sajna én pesten tudtam volna neked ajánlani. Székesfehérváron nincsen ismeretségem. de reélme valaki ajánl neked egy jó orvost:))) Drukkolok
2008. febr. 28. 10:26
 6/15 A kérdező kommentje:
Azért köszönöm!Meg a drukkolást is!Remélem minden ok lesz!Szép napot!
2008. febr. 28. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Fehérváron szerintem keresd meg dr. Bata Barnabást. Ha kell tudok telefonszámot adni. Én Siófokon vagyok, itt már nem is vállal senkit, nagyon sokan vannak nála, de Fehérváron szerintem próbáld meg. Vagy lehet majd ajánl valakit.
2008. febr. 28. 10:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én az első válaszoló vagyok én is fehérvári vagyok és tudnám neked ajánlani a Dr Bata Barnabást.Én a magánrendelőjébe járok ha gondolod megadom a tel számot ahol betudsz jelentkezni.Nagyon segítőkész orvos minden problémát segít megoldani,nagyon rendes,teljes mértékben megvagyok elégedve vele,szerintem ő a megye legjobb orvosa.Amugy kinél voltál?
2008. febr. 28. 10:35
 9/15 A kérdező kommentje:
Dr. Illikmannál voltam!Megadnád a számát azt megköszönném!És magándokiként mennyit kér egy rendelésnél?Megköszönném a segítséget!Imádom ezt az oldalt itt mindenki segít ha másképp nem de lelkiekben igen!KÖSZÖNÖM NEKETEK!!!
2008. febr. 28. 10:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Mobilja: 20/346-7424 Azt nem tudom hol kell bejelentkezni, mert én Siófokon járok hozzá. De megadom a siófoki számot is: 84/346-7424. Árakat sajnos nem tudok mondani, már régebben voltam nála. De az biztos, hogy nagyon jó orvos és szimpatikus, közvetlen, barátságos. Ami szerintem egyáltalán nem elhanyagolható.
2008. febr. 28. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!